Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye, hogy a dugópajtim belém szeret?
Figyelt kérdés
Van egy pasas, akivel amúgy jóban is vagyunk, bírjuk egymást, összejárunk hetente 1-2x.
Én arra is nyitott lennék, hogy összejöjjünk, de az elején azt mondta, hogy "nincs szerelem".
Viszont tök jól kijövünk, szépnek tart (bár akkor nem járnánk össze, ha nem tartana annak) és okosnak. A haverjainak is bemutatott már egy este folyamán, egyszóval amúgy szerintem minden adott lenne, hogy egy pár legyünk, de félek, hogy ha beszélnék vele erről, akkor nagyon elutasító lenne és megszűnne, hogy összejárunk.
Rendszeres szexnél, néha közös programok esetén mennyi az esélye, hogy belém szeret?
Én egyelőre próbálom elnyomni az érzéseimet, nem tudom meddig sikerül.
2023. júl. 12. 09:42
11/13 anonim válasza:
#10 és azzal mi van ha a másik azt mondja (nem szó szerint), hogy többet nem akarja, de utána feltűnően sokat néz, bámul, megérint, közel áll, érdeklődik rólad másoktól? Akkor ez most mi?
12/13 anonim válasza:
Mármint? Mi a konkrét sztori?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!