Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi az esélye, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye, hogy a dugópajtim belém szeret?

Figyelt kérdés

Van egy pasas, akivel amúgy jóban is vagyunk, bírjuk egymást, összejárunk hetente 1-2x.

Én arra is nyitott lennék, hogy összejöjjünk, de az elején azt mondta, hogy "nincs szerelem".

Viszont tök jól kijövünk, szépnek tart (bár akkor nem járnánk össze, ha nem tartana annak) és okosnak. A haverjainak is bemutatott már egy este folyamán, egyszóval amúgy szerintem minden adott lenne, hogy egy pár legyünk, de félek, hogy ha beszélnék vele erről, akkor nagyon elutasító lenne és megszűnne, hogy összejárunk.

Rendszeres szexnél, néha közös programok esetén mennyi az esélye, hogy belém szeret?

Én egyelőre próbálom elnyomni az érzéseimet, nem tudom meddig sikerül.

2023. júl. 12. 09:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Ha nem kommunikáltok, akkor semennyi.
2023. júl. 12. 09:49
 2/13 anonim ***** válasza:
90%

Hasonló helyzetben megmondtam a pasinak, hogy véget akarok vetni ennek az ismeretségnek, mert kezdek belezúgni, és nem szeretnék sérülni. Egy pár nappal később megkeresett, hogy igazság szerint ő is többet érez, és próbáljuk meg együtt.

Ma ő a férjem.

2023. júl. 12. 09:56
 3/13 anonim ***** válasza:
95%
Kérdezd meg tőle, egyedül akkor tudsz majd biztosat. Hány évesek vagytok egyébként?
2023. júl. 12. 09:57
 4/13 anonim ***** válasza:
50%
Ha egy régóta szingli softie, akkor eléggé. De sosem érdemes ebben reménykedni szerintem, akinél örültem volna ilyesminek, az sosem zúgott belém, de előfordult, hogy valakivel csak jól akartam magam érezni, mert frissen voltam szingli és figyelemelterelő volt számomra (ezt ő is tudta), aztán fülig belémzúgott...
2023. júl. 12. 09:58
 5/13 anonim ***** válasza:
84%
Ha a dugópajtid férfi, akkor 0%, ha nő, akkor 100%. Tapasztalat.
2023. júl. 12. 10:04
 6/13 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem a beleszeretésnek akkor van esélye, ha beszélgettek is mindenféléről és megismered jobban.

Volt olyan kalandom ahol eleinte nem éreztem semmit, nem is akartunk egymástól semmit. Aztán a másik fél (ő a férfi) elkezdett félreérthető dolgokat mondani, persze mindig úgy, hogy ha rákérdeznék ő "be van biztosítva" és az érzéseiről beszélni. Nem belem kapcsolatban, hanem magáról. Aztán meglehetősen ködösen, semmi konkrétumot nem mondva, de megint csak magáról és hogy milyen problémái vannak. Bennem meg megindult az empátia, a sajnálat és a kíváncsiság. Minél többet tudtam meg róla, annál jobban érdekelt, tudtam, hogy nagyon okos, stb. A köztünk lévő kémia pedig őrületes.

Engem pedig idővel elkezdett máshogy is érdekelni. Nem szerettem bele, de elkezdett érdekelni, elkezdtem sajnálni, hogy nem olyan a kapcsolatunk, hogy jobban megnyíljon nekem és sajnáltam, hogy nem nyílt alkalmunk jobban, ténylegesen megismerni egymást. Hogy milyen ember ő. Még időben vége lett külső körülmények miatt, de az utolsó találkozásunknál az utolsó csóknál a végén éreztem rajta (noha soha nem vallotta volna be), hogy benne is megindult valami.

Utána meg gyötrődtem ezen egy rövid ideig, hogy kb. esélyt se kaptam arra, hogy eldönthessem mit akarok stb. És ez nem történt volna meg, ha nem kezdett el volna személyes dolgokról beszélni nekem. Én sose tettem, semmi fontosat nem mondtam, tartottam a határokat.

Nekem az a véleményem, hogy nem érdemes elvárásokat támasztani még véletlenül se egy szexkapcsolat felé ami valami többre irányul. Ha igazán akar, akkor azt tudni fogod, lépéseket is tesz. Nem kizárt, hogy kialakul több és adhatsz neki jelzéseket erre irányulóan, de elvárásokat nem érdemes támasztani.

Ha nem beszélgettek vagy csak jelentéktelen dolgokról akkor nem lesz abból baj, hogy beleszeretsz. De ha nincsenek tartva a határok és kvázi adtok teret az érzelmek kialakulásának akkor megeshet. A kérdés, hogy kiből mit vált ez ki.

2023. júl. 12. 10:06
 7/13 anonim ***** válasza:
74%

A szerelemhez ennél több szükséges. Kell, hogy sok közös program, sok közös élmény és persze az a legfontosabb, hogy a személyiségetek nagyon tetszen a másiknak. Az, hogy szépnek tart, nem elegendő a szerelemhez.

Nyilván biztosra senki nem fogja tudni megmondani neked, de vannak árulkodó jelek arra, ha többet érez.

2023. júl. 12. 10:06
 8/13 anonim ***** válasza:
74%
#7 mondasz pár ilyet?
2023. júl. 12. 10:10
 9/13 anonim ***** válasza:
90%
Az ilyeneknek csak akkor kell a másik ha az le akar lépni mert talált végre vkit magának. Akkor aztán jönnek a szerelemvallomások:D
2023. júl. 12. 10:10
 10/13 anonim ***** válasza:
74%

Persze.

Igazából, ha úgy is veled akarja tölteni az idejét és akkor is keress, ha nincsen épp szex, vagy találkozgattok úgy, hogy csak együtt legyetek, de nem szexeltek az már egy árulkodó jel arra nézve, hogy kedveli és akarja a társaságod.

Ilyen jelek lehetnek még, hogyha mutat féltékenységet vagy védelmezni akar és figyel rád. Emlékszik a szülinapodra, névnapodra, próbál ott lenni melletted érzelmileg és segít ahol tud.

De egyébként, ha volt egyfajta szexuális kultúrátok vagy szokásotok úgymond és ez elkezd megváltozni, gyanúsan gyengéd lesz vagy másabb mint volt az is egy jel lehet.

2023. júl. 12. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!