Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van a párotoknak ellenkező nemű barátja?
Ha igen, akkor mi a véleményetek a helyzetről?
Nincs vele gond, belefér?
Vagy
Veszekedés van miatta, akár szakítás szélén vagytok?
Hála Istennek nincs. Még az elején volt, bár már eltávolodtak és nem is találkoztak, csak néha beszéltek, de ez is megszakadt.
Amúgy én úgy voltam vele sokáig, hogy persze, belefér, de mindig megszívtam, pedig nekem volt legjobb fiú barátom akivel tényleg nem volt soha semmi, csak megváltoztunk mindketten és így már nem akartunk barátok lenni. Úgyhogy nem azt mondom, hogy lehetetlen egy ilyen barátság, de ritka, és jobb a lelki békémnek, hogy a barátomnak sincs és nekem sincs.
Persze hogy van. Nyilván nem fogja kizárni az életéből az emberiség felét csak azért, mert párkapcsolata van.
Ezzekkel a barátaival többnyire társaságban találkozik, vagy néha megisznak kettesben egy kávét. Na meg szoktak chatelni.
Nincs ezzel problémám, megbízok a páromban, és nem várom el, hogy gyerekkori barátságokat dobjon el miattam.
Milyen érdekes, hogy itt 0ra van pontozva az, akinek nincs ellenkező nemű barátja, más kérdéseknél meg csak olyan kommenteket olvasni, hogy lehetetlen, nem létezik, azok meg fel vannak pontozva :D
Mint írtam az első válaszomban, szerintem létezik, csak ritka, ettől függetlenül hadd örüljek már annak, hogy nincs egyikünknek sem.
Nem értem, miért lettem nullára pontozva.
Nálam alapból kizáró ok ismerkedeskor, ha ellenkező nemű közeli barátja van a másik félnek, a párom ugyanígy gondolkodik.
Értelem szeruen sosem kernek meg senkit arra, hogy miattam ne találkozzon többet az adott baráttal, mert ezt nem tartom fairnek. Viszont mivel nekem nem fér bele, az ismerkedés annyiban maradna.
Jöhet megint a lepontozas :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!