Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra fura lenne ha a párotoknak hirtelen lenne 10 új ismerőse, mind ellenkező nemű?
Engem is szoktam random roma fiúk bejelölni, akiket sehonnan nem imerek és ha egyet visszaigazolok,után jön sorjában a többi ismerősnek felkérés.
Több mint valószínű, hogy ez történt, ezen nem kell kiakadni.
Szerintem Facebook ismerőssel nincs túl sok gond, bár én ha kapcsolatban lennék, csak akkor igazolnám vissza ha munkatársam lenne, vagy a párom barátja, stb.
Szerintem lehet hogy csak be jelölték a barátnődet, ő meg vissza igazolta. Igazi gond akkor lenne belőle, ha láthatóan sokat csetel velük. Nem azt mondom, hogy kémkedj utána, de azt biztosan észre veszed, ha sokat csetel, furán is viselkedik.
Tepsikóla, erre én is kíváncsi lennék 🤔😂
Valószínűleg:
👥 Ismerős gyűjtés...
👥 Hátha lájkol valamit...
👥 Beszélgetni akarnak...
👥 "Bejelölt, udvariatlan lenne elutasítani"...
👥 Mert miért ne...
Amióta engem ismerősök is elutasítottak, azóta én is bátran elutasítom, aki nem szimpatikus. Ha kapcsolatban lennék, mint ahogy a #3-as kommentemben is írtam, csak olyanokat igazolnék vissza, akiket tényleg ismerek.
Kérdező, én azt tudnám tanácselnök, hogy ne kémkedj utána, de járj nyitott szemmel.
Esetleg néha rá kérdezhetsz, hogy "anyád írt?" "Barátnőd írt? "
Szerintem ebben nincs semmi rossz, hiszen együtt vagytok, és ha nincs titkolni való, megosztjátok egymással, hogy ki mit mondott. Legalábbis én biztosan megmondanám a páromnak.
#3-as és #6-os válaszoló voltam
#9 nem mindegy neked?
Amúgy egy kommentet akartam kikeresni, és mondta hogy a facebookján, az értesítések között keressem ki azt a kommentet, valahol ott lesz. Ekkor tűnt fel sok új ismerős visszaigazolas. Csak ettől a lényegtelen infótol megakartam kimélni magam, de nem sikerült úgy tűnik 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!