Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Számotokra fura lenne ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra fura lenne ha a párotoknak hirtelen lenne 10 új ismerőse, mind ellenkező nemű?

Figyelt kérdés
A barátnőm nem melozik, állandóan otthon van tehát nem ismerkedik új emberekkel. Pár nap alatt mégis lett a facebookon 10 új roma fiú ismerőse ami kicsit érdekes. Hogy őszinte legyek nem kérdeztem rá, mert nem akarom hallgatni hogy féltékeny f.sz vagyok. De most komolyan... Szinte senkivel nem kommunikál, és most hirtelen 10 új ismerős, mind fiú, és mind roma. Egyik sem a közelben lakik, sőt kifejezetten messze laknak

2020. szept. 2. 15:38
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Nem lehet, hogy csak random bejelölték őt, ő meg visszaigazolta? Van olyan, hogy bejelöl valaki, visszaigazolom, aztán jelöl még vagy 30 másik.
2020. szept. 2. 15:58
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Engem is szoktam random roma fiúk bejelölni, akiket sehonnan nem imerek és ha egyet visszaigazolok,után jön sorjában a többi ismerősnek felkérés.

Több mint valószínű, hogy ez történt, ezen nem kell kiakadni.

2020. szept. 2. 16:11
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem Facebook ismerőssel nincs túl sok gond, bár én ha kapcsolatban lennék, csak akkor igazolnám vissza ha munkatársam lenne, vagy a párom barátja, stb.

Szerintem lehet hogy csak be jelölték a barátnődet, ő meg vissza igazolta. Igazi gond akkor lenne belőle, ha láthatóan sokat csetel velük. Nem azt mondom, hogy kémkedj utána, de azt biztosan észre veszed, ha sokat csetel, furán is viselkedik.

2020. szept. 2. 16:12
 4/10 anonim ***** válasza:
92%
De mi a búbánatnak jelöltök vissza minden jöttment cigányt? Írjátok már meg. 😃
2020. szept. 2. 16:20
 5/10 A kérdező kommentje:
#3 eddig nem beszélt senkivel messengeren, most meg folyton csipog a messengere.
2020. szept. 2. 16:31
 6/10 anonim ***** válasza:
96%

Tepsikóla, erre én is kíváncsi lennék 🤔😂

Valószínűleg:

👥 Ismerős gyűjtés...

👥 Hátha lájkol valamit...

👥 Beszélgetni akarnak...

👥 "Bejelölt, udvariatlan lenne elutasítani"...

👥 Mert miért ne...

Amióta engem ismerősök is elutasítottak, azóta én is bátran elutasítom, aki nem szimpatikus. Ha kapcsolatban lennék, mint ahogy a #3-as kommentemben is írtam, csak olyanokat igazolnék vissza, akiket tényleg ismerek.

2020. szept. 2. 16:32
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, én azt tudnám tanácselnök, hogy ne kémkedj utána, de járj nyitott szemmel.

Esetleg néha rá kérdezhetsz, hogy "anyád írt?" "Barátnőd írt? "

Szerintem ebben nincs semmi rossz, hiszen együtt vagytok, és ha nincs titkolni való, megosztjátok egymással, hogy ki mit mondott. Legalábbis én biztosan megmondanám a páromnak.

#3-as és #6-os válaszoló voltam

2020. szept. 2. 16:36
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
*tanácsolni, bocsánat😊
2020. szept. 2. 16:36
 9/10 anonim ***** válasza:
68%
Amúgy ezt honnan tudod? Nekem fogalmam sincs, hogy a férjemnek hány ismerőse van. Honnan tűnnek fel az új ismerősei? Én sose nézegetem a férjem adatlapját, mert minek.
2020. szept. 2. 20:36
 10/10 A kérdező kommentje:

#9 nem mindegy neked?

Amúgy egy kommentet akartam kikeresni, és mondta hogy a facebookján, az értesítések között keressem ki azt a kommentet, valahol ott lesz. Ekkor tűnt fel sok új ismerős visszaigazolas. Csak ettől a lényegtelen infótol megakartam kimélni magam, de nem sikerült úgy tűnik 😂

2020. szept. 2. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!