Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kitárulkoztál, felfedted...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kitárulkoztál, felfedted részletekbe menően az érzelmeidet a másik előtt az alábbi esetben?

Figyelt kérdés

Mikor érezted, hogy a másik fél nem viszonozza olyan mértékben az érzelmeidet (tetteidet) mint amennyit te adsz.

Mi történt utána?

2023. júl. 10. 14:05
A kérdező szavazást indított:
nem
néha
többnyire
mindig
9 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nagyon helyzetfüggő dolog.Nagyon nem mindegy, hogy ez egy ismerkedős szakaszban, vagy egy sok éves kapcsolatban történik.

Utóbbi esetben szerintem lehet, kell, érdemes is küzdeni a kapcsolatért.

2023. júl. 10. 14:08
 2/5 anonim ***** válasza:
60%

Ez valóban sokmindentől függ...

Viszont, jobb, ha őszinte vagy, mintha utána azon kattognál, mi lett volna, ha...

Kivételt képez ez alól, ha a másik világosan a tudomásodra hozza, hogy pl. nem akar veled komolyabb kapcsolatot, vagy nem érez úgy.

A legjobb őszintén tisztázni mind a két fél részéről. Ha elsőre cikinek is tűnik, hogy kitárulkozol, legalább nem mondhatod, hogy nem tettél meg mindent.

2023. júl. 10. 14:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, mióta voltunk együtt. Ha már az elején érzem ezt a különbséget, akkor ott jobb mielőbb távozni. Ha jó volt a kapcsolat, de valami megváltozik, akkor arról beszélni kell, igen.
2023. júl. 10. 14:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Párkapcsolatban egyértelmű, ott nincs játszmázás.

Kapcsolaton kívül egy alkalommal mondtam el mi van bennem. De nem teljes valójában, csak finomított verzióban. Nem változott semmi tőle, nem lett köztünk semmi komolyabb.

2023. júl. 10. 21:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Sajnos tudta. Rám volt írva. Reszkettem, mint a nyárfalevél a közelében.
2023. júl. 11. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!