Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon gáz ha bejelölöm a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz ha bejelölöm a srácot ?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy srác a konditeremből.Nem az a tipikus kigyúrt szépfiú,de nekem nagyon tetszik.Az a helyzet,hogy szerintem jóval fiatalabb és mostanában nem is láttam, viszont nem tudom kiverni a fejemből.Soha nem beszéltünk így félek elég bután nézne ki,hogy csak úgy bejelölgetem.Régebben szoktam látni ,hogy néha néz,talán valamennyire bejövök neki csak hát én idősebb vagyok és biztos nem is sejti ,hogy nekem szimpatikus.Mire eldöntöttem,hogy oda lépek valami ürüggyel azóta meg nem láttam sajnos egyszer sem.ennek mar 2hónapja

2023. júl. 7. 20:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, csak ha nem jelöl vissza, akkor hagyjad.
2023. júl. 7. 20:12
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
NEm gáz. Pont az a gáz, amikor nők nem mernek nyitni, és inkább egy életet leélnek anélkül, hogy valaha elmondanák érzéseiket.
2023. júl. 7. 20:18
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Na hasonlo volt velem is nemreg, csak nem konditermes:D nalam is ez volt hogy mire leptem volna, nem talalkoztunk tobbet. Szerintem ne jelold be mert az onmagaban nem sokat er, hanem konkretan irj neki egy frappans uzenetet, hogy szivesen megismerned.

Nem gaz! Mert bejelol es? Abbol nem fogsz semmit kideriteni

2023. júl. 7. 20:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, de ha akarsz is tőle valamit írj rá. Engem is volt már, hogy páran bejelöltek, élőben állandóan lestek, szerintem arra vártak, hogy rájuk írjak, viszont én olyat baromira ritkán teszek.
2023. júl. 7. 20:29
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Írj rá bátran, ha mégsem jöttök be egymásnak legalább kiderul :)
2023. júl. 7. 21:18
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ennyi kockázatot mindenképpen megér a dolog.

Akkor sem szakad le az égbolt,ha esetleg nem sikerül.Legalább tettél valamit az ügy érdekében.

2023. júl. 7. 21:33
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát mivel nem láttál egy ideje, de meg szeretnél ismerni, akkor nem gáz.

Valakinek lépnie kell, ebben a storyban, csak te tudsz.

2023. júl. 8. 11:30
 8/10 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy nincs más opció csak ha bejelölöm,de őszintén párszor volt,hogy így tettem viszont azon túl ,hogy rám írtak vagy párszor találkoztunk sosem alakult valami fényesen .Félek,ha mégis összefutunk a teremben és nem lesz ram vevő akkor nagyon hülyén fogom érezni magam.viszont így meg az van bennem ,hogy kitudja hogy alakult volna és meg sem próbáltam.Ráadásul én csak egy átlag keresettel rendelkezem ő meg az apja cégénél dolgozik így félek az lenne az első gondolata ,hogy biztos a pénze kellene,mert jóval idősebb vagyok és ugye sokaknak ez furán jön le,de nekem mindig a fiatalabbak tetszettek .Hülye helyzet ez így.
2023. júl. 8. 13:32
 9/10 anonim ***** válasza:
és? férfiak is így gondolhatnak, hogy mi van ha idősebb nő elutasit
2023. júl. 8. 13:46
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Az biztos, hogy megéri nyitni. Én is megtettem, sajnos én nem tetszettem a másiknak de kaptam egy korrekt választ és legalább nem volt bennem a “mi lett volna ha” érzés. (Nálam az illetőnél utólag kiderült nem is volt senkije, csak kamuzott:D)

Igaz én direkt úgy alakítottam hogy véletlenül se találkozzak vele újra.

Figyelj, lépj, próbáld meg, max nem jön be. Kínos? Felnőtt emberek jobb esetben nem óvodások és nem fognak ujjal mutogatva kiröhögni.

2023. júl. 8. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!