Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha nőként bejelölök egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nőként bejelölök egy férfit fb-on, egyértelmű hogy tetszik nekem?

Figyelt kérdés

Rendezvényszervező vagyok és a legutóbbi koncerten, amit szerveztem, volt egy fiatal férfi a zenekarban dobosként.

Mikor megérkezett kezdés előtt a zenekar, én a frontemberrel beszélgettem sokat, de láttam a dobost hogy megnézett magának engem messziről (észrevettem hogy valószínű tetszem neki). De én nem néztem rá akkor, csak felszemmel láttam. Aztán a koncert alatt beültem az 50 fős közönség 5. sorába, onnan néztem az előadást végig. Figyeltem a dobost, de úgy láttam nagyon bele van merülve a zenébe, nem igazán vett fel szemkontaktust senkivel csak a zenetársaival. Aztán vége lett a koncertnek, siettek nagyon a következő helyszínre, kapkodtak, de kifelé menet az ajtóban elkaptam a dobost és mondtam neki, hogy "köszönjük szépen , nagyon ügyes volt a dobos is" , 4-5 mondatot váltottunk összesen, de abban benne volt az is, hogy mondta: "láttam, végig ott ültél, ki sem mentél". Ez megmaradt mert ezek szerint mégis látott! Aztán szépen elköszöntünk mert kapkodtak. Rakerestem Facebookon, egyedülálló elvileg. Szerintetek gáz lenne bejelölnöm? A frontembereket ilyenkor lazán be szoktam jelölni a kontakt miatt is, de mivel ő "csak" a dobos, olyan egyértelmű lenne , hogy azért kerestem rá és jelöltem be mert tetszik nekem. Mit gondoltok? Vagy várjak még, hátha bejelöl ő? Még csak 1 nap telt el.

2022. márc. 28. 22:56
 1/5 Noren1989 ***** válasza:
100%

Én nem vàrnék rà, ha ennyire szimpatikus volt.

Meg arra is rànéznék, h hàny nő ismerőse lett mostansàg 🤫😉

2022. márc. 28. 23:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem, ő nem tudhatja, hogy csak a frontembereket jelölöd be csuklóból.

A FB semmit nem jelent, nem mindenki állítja be a kapcsolati státuszát, tesz fel magánéleti képet, ha zenész eleve ez neki munkaügyi platform. Nem gáz bejelölni, akkor sem, ha tetszik, akár rá is írhatsz, hogy élvezted a koncertet. Ha érdekled, akkor válaszolni fog, és nem csak egy köszönömmel.

2022. márc. 28. 23:07
 3/5 anonim ***** válasza:
85%
Jelöld be nyugodtan. Bejelölheted akár csak munka miatt is. De ha mégis arra gondol, hogy tetszik neked, akkor sincs semmi. Ha szerencséd van, akkor kölcsönös a dolog, ha nem, akkor nem. Akkor sem dől össze a világ.
2022. márc. 28. 23:32
 4/5 anonim ***** válasza:
43%

"Aztán a koncert alatt beültem az 50 fős közönség 5. sorába"

Micsoda gigafesztival lehetett :)

37F incel

2022. márc. 29. 00:54
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Jelöld be. Hidd el a dobos is van olyan fontos mint a frontember;).

Egyébként ő meg honnan tudhatná, hogy te csak a frontembereket szoktad? Főleg ha ilyen szakmád van, akkor nem hiszem hogy meglepődik. Nyomjad.

2022. márc. 29. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!