Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egyértelműen kuka?
Figyelt kérdés
A pasi jól néz ki, de szerintem alapvető higiéniai hiányosságai vannak. Megismerkedtem vele, másnap találkoztunk ugyanaz a ruha volt rajta, fehér felső valami furcsa folttal (talán pörköltszaft, úgy nézett ki) A 3. találkán elhívott valahova, hozzábújtam és éreztem az izzadt szagát, nem használ dezodort?2022. márc. 21. 22:09
2/11 anonim válasza:
Fürdesd meg, mosd ki a pulcsiját és kész a herceged. Ezeken könnyű változtatni, jó genetikát viszont nem tudsz adni egy igényes szamárnak.
5/11 anonim válasza:
Az idióta!
Alapszabály, hogy sötétszínű ruhákat kell hordani, azon nem látszik meg elég sok dolog, sokkal praktikusabb.
A szag viszont védhetetlen.
6/11 anonim válasza:
Egyertelmu, kuka. Komolyan egy randira nem veszi a faradtsagot, hogy tiszta polot vegyen fel??? Vajon alsonadragot se valt 3 napig, csak kiforditja? Bele sem merek gondolni hogy nezhet ki az otthona. Fuj
7/11 anonim válasza:
mondjuk te se lehetsz valami igényes, ha egy ránézésre igénytelen emberhez hozzábújtál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!