Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elhiszitek hogy az a rengeteg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhiszitek hogy az a rengeteg milliárd ember akik eddig egy pár voltak pont egymásba szerettek bele? Miért hiszi el bárki hogy létezik a szerelem?

Figyelt kérdés

Rengeteget agyalok ezen

Hogy felnőtt emberek milyen ostobák és elhiszik hogy ez egy létező dolog

Megha te szerelmes is leszel, mégis mennyi az eselye hogy pont abba aki majd téged is pont viszont fog szeretni? :D

Az hogy most is van 8 milliárd ember, megcafolja a szerelem létezésének tényét

2023. júl. 5. 10:22
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

10

Sors, véletlen, szerencse játszik közre? Ki miben hisz.

2023. júl. 5. 10:43
 12/26 anonim ***** válasza:
0%
Mese. Mindig van racionális indok ("érdek", csak ezt a szót félreértik sokan) mögötte. Csak úgy random nincs szerelem, sokan az ostoba döntésüket magyarázzák ki vele "Jaj, tudom hogy a Béci egy iszákos, sittes bűnöző, öt ember megölt bestiálisan, elvette a pénzem többször is, de hát szeretem", "Jajj, tudom, hogy a Livi ötször megcsalt, ha pedig épp otthon van, akkor fejbever a sodrófával, de hát szeretem"
2023. júl. 5. 10:44
 13/26 anonim ***** válasza:
67%
A szerelem érzése, csak azért jön létre, hogy az utódokat közösen neveljék egy ideig. Sokan túl sokat várnak az érzéstől.Az hogy vannak , akik tovább érzik, annak a következménye, hogy hozzájuk illő párt találtak.Mindegy milyen erős az érzés a skálán minden ilyen kötődési formának az összetartozás érzésének a fenntartása a célja. Nem kell bonyolítani. Az állatokhoz hasonlítunk, csak mi kontrollal is rendelkezünk és valamilyen szinten "fejlettebbek".
2023. júl. 5. 10:47
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Én is gondolkodtam már hasonlón. Mi lett volna ha másik városba megyek tanulni vagy megint egy másik városba dolgozni? Teljesen másképp alakul az életem, más emberekkel ismerkedek meg és másokkal leszek párkapcsolatban. Hol lennék most? Ugyanakkor hiszek a sorsszerű szerelemben. A képzeletbeli tökéletes pasi egy nap ott állt előttem. Külön országban születtünk és egy harmadik országban találkoztunk össze. Mindketten tudtuk az első percben, hogy ez valami más. Én úgy érzem, hogy Ő tényleg nekem lett teremtve és nekünk találkozni kellett!
2023. júl. 5. 10:54
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Én 4 nyelven beszélek, de nem értem amit írsz bzdmeg...
2023. júl. 5. 11:52
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

A szerelem/szeretet általában nem úgy működik, hogy az egyik fél a semmiből beleszeret a másikba, aztán ettől teljesen függetlenül a másik is pont beleszeret az egyikbe.

Előzetes ismeretség, együtt töltött idő, közös élmények, netán célzott ismerkedés vagy épp szexkapcsolat előzi meg. Legalábbis a valóságban...

2023. júl. 5. 12:11
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Neked nem muszáj semmiben hinned. Látványosan úgy döntöttél, hogy te most szenvedni és vergődni fogsz, úgyhogy tökmindegy mit mondunk.

A saját érzéseinket azért hadd tudjuk már jobban.

2023. júl. 5. 12:30
 18/26 anonim ***** válasza:
80%

Csak nézem ezt a rengeteg felnőtt embert házasodni meg egy párként és hihetetlen hogy ok elhiszik hogy ilyen van hogy te pont abba szeretsz bele aki te beléd :D

Majd találsz te is kölcsönös szerelmet és akkor rájössz, mit is gondolnak magukról meg a kapcsolatukról az oltár / anyakönyvvezető előtt állva.

2023. júl. 5. 14:23
 19/26 anonim ***** válasza:
18%

Mert a szerelem megszépíti a másikat, még akkor is ha józan fejjel nem lennél oda érte. Ez ha kölcsönös akkor gyakorlatilag "elvakít a szerelem" és nem is látod a valóságot, hogy milyen a másik. Ebbe sokan bele sem gondolnak csak úgy vannak vele hogy megtalálták az "igazit" és boldogok, aki kicsit racionálisabb az átgondolja a másik dolgait, viselkedését és elmúlik a szerelem, ekkor vagy elfogadásba, szeretetbe megy át, vagy rájön hogy a szerelmet átélheti mással is és keres mást.

Szerintem nagyon kevesen elemzik ki az embereket, gondolkoznak racionálisan maguk illetve mások motivációjiról, pedig a legtöbb ember kiszámítható, mondjuk úgy hogy unalmas. Én ezt már régóta észrevettem, így nagyon jól tudom kinek mikor mit kell mondanom hogy a megfelelő reakciót váltsam ki belőle. Vannak érzéseim így nem vagyok pszihopata, csupán racionális.

2023. júl. 5. 14:43
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
19, aha amikor te magad is es mindenki mas is kb kiismerhetetlen. Furcsa, hogy neked unalmasak az emberek. Neha magamon is meglepodok, hogy azta ez meg mi, mi ez a viselkedes? :D
2023. júl. 5. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!