Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhiszitek hogy az a rengeteg milliárd ember akik eddig egy pár voltak pont egymásba szerettek bele? Miért hiszi el bárki hogy létezik a szerelem?
Rengeteget agyalok ezen
Hogy felnőtt emberek milyen ostobák és elhiszik hogy ez egy létező dolog
Megha te szerelmes is leszel, mégis mennyi az eselye hogy pont abba aki majd téged is pont viszont fog szeretni? :D
Az hogy most is van 8 milliárd ember, megcafolja a szerelem létezésének tényét
10
Sors, véletlen, szerencse játszik közre? Ki miben hisz.
A szerelem/szeretet általában nem úgy működik, hogy az egyik fél a semmiből beleszeret a másikba, aztán ettől teljesen függetlenül a másik is pont beleszeret az egyikbe.
Előzetes ismeretség, együtt töltött idő, közös élmények, netán célzott ismerkedés vagy épp szexkapcsolat előzi meg. Legalábbis a valóságban...
Neked nem muszáj semmiben hinned. Látványosan úgy döntöttél, hogy te most szenvedni és vergődni fogsz, úgyhogy tökmindegy mit mondunk.
A saját érzéseinket azért hadd tudjuk már jobban.
Csak nézem ezt a rengeteg felnőtt embert házasodni meg egy párként és hihetetlen hogy ok elhiszik hogy ilyen van hogy te pont abba szeretsz bele aki te beléd :D
Majd találsz te is kölcsönös szerelmet és akkor rájössz, mit is gondolnak magukról meg a kapcsolatukról az oltár / anyakönyvvezető előtt állva.
Mert a szerelem megszépíti a másikat, még akkor is ha józan fejjel nem lennél oda érte. Ez ha kölcsönös akkor gyakorlatilag "elvakít a szerelem" és nem is látod a valóságot, hogy milyen a másik. Ebbe sokan bele sem gondolnak csak úgy vannak vele hogy megtalálták az "igazit" és boldogok, aki kicsit racionálisabb az átgondolja a másik dolgait, viselkedését és elmúlik a szerelem, ekkor vagy elfogadásba, szeretetbe megy át, vagy rájön hogy a szerelmet átélheti mással is és keres mást.
Szerintem nagyon kevesen elemzik ki az embereket, gondolkoznak racionálisan maguk illetve mások motivációjiról, pedig a legtöbb ember kiszámítható, mondjuk úgy hogy unalmas. Én ezt már régóta észrevettem, így nagyon jól tudom kinek mikor mit kell mondanom hogy a megfelelő reakciót váltsam ki belőle. Vannak érzéseim így nem vagyok pszihopata, csupán racionális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!