Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elhiszitek hogy az a rengeteg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhiszitek hogy az a rengeteg milliárd ember akik eddig egy pár voltak pont egymásba szerettek bele? Miért hiszi el bárki hogy létezik a szerelem?

Figyelt kérdés

Rengeteget agyalok ezen

Hogy felnőtt emberek milyen ostobák és elhiszik hogy ez egy létező dolog

Megha te szerelmes is leszel, mégis mennyi az eselye hogy pont abba aki majd téged is pont viszont fog szeretni? :D

Az hogy most is van 8 milliárd ember, megcafolja a szerelem létezésének tényét

2023. júl. 5. 10:22
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:

Hozzáteszem nem incel vagyok, nem “törtek épp össze a szivem” és nem vagyok megkeseredett

Csak nézem ezt a rengeteg felnőtt embert házasodni meg egy párként és hihetetlen hogy ok elhiszik hogy ilyen van hogy te pont abba szeretsz bele aki te beléd :D

2023. júl. 5. 10:24
 2/26 anonim ***** válasza:
94%
Már bocs, de az egésznek semmi értelme, amit leírtál.
2023. júl. 5. 10:27
 3/26 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem a szerelem csak összejövéshez kell es a közös élet kualakitásához a többi mind csak érdek(pl dolgozzon legyen jó apa/anya kitartó, mentálisan ép, korrekt és akkor működik hosszu távon is nincs értelme lecserélni.)közös célok.
2023. júl. 5. 10:27
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értem, hogy miről beszélsz és hogy következik abból amit itt írsz, hogy ne lenne szerelem. :D

Nyilvan azt hogy mekkora esély van rá, hogy viszont szeressenek vagy szerelmessek legyenek beléd azt sok minden befolyásolja.

De nyilván a szeretet/szerelem sokszor egy állapot ami véges. (Általában ritka hogy végtelen legyen.)

Szóval én értelmesnek gondolom magam azért de tényleg nem értem a logikád és tolmácsot kérek!

2023. júl. 5. 10:28
 5/26 anonim ***** válasza:
88%
A szerelem meg kémia csak az egymáshoz valo alkalmazkodást összekerülést segiti elő. De valojában egy együttműködés a közös célokért. Azaz a célok tartják egyben az egészet. Ami leet akár pl az utód felnevelése, de gyakorta az emberek lesz.rják a saját utodjaik jövőjét is.
2023. júl. 5. 10:29
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Létezik szerelem, csak több fajta típusa van szerintem:

1)Az igaz szerelem, ami évek után se múlik el, kitart évtize(de)dig, mindkettő fél érzi és táplálják a szerelmet, ezek a szerencsések is valamilyen szinten, mondhatni kivételek.

2)Szerelem, ami évekig kitart, majd átvált mély, őszinte szeretetté, de van úgy, hogy felbukkan olykor a szerelem érzése is, keveredik a kettő.

3)Szerelem, ami szintén évekig működik, de nem alakul ki mély kapocs a két fél között, mert nem illenek össze, nem harcolnak egymásért és a kapcsolatért.

4)Szerelembe való beleszeretés, ami hamis érzés, hiszen nem a párod szereted, végett is ér, amint rájössz, bebeszéled magadnak, hogy szerelmes vagy, miközben a szerelem érzésébe vagy.

5)Obszeszív szerelem, ami még a szakítás után is jelen van és szenvedsz akár évekig is, nem tudsz tovább lépni.

6) Fellángolás, amit kevernek a szerelemmel nagyon sokan és maximum úgy mondják az okosak 1 évig tart.

7)Plátói szerelem, egyoldalú, de sokáig is tarthat, nem biztos, hogy túllépsz rajta hónapok során.

Tehát létezik szerelem, csak valaki nem tapasztalja meg semmilyen formáját.

2023. júl. 5. 10:32
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Te miért vagy olyan ostoba, hogy mittudoménmilyen filozófikus értelmet, jelentést adsz a szerelemnek? A szerelem egy biológiai folyamat, köszönhető a központi idegrendszerünknek és a hormonháztartásunknak. Milyen bizonyítékod van arra, hogy ezek nem léteznek? Mivel cáfolod az összes eddigi kutatást a témában?
2023. júl. 5. 10:34
 8/26 anonim ***** válasza:
98%
Figyelj tesó szerintem menj ki focizni egyet. Vagy csak sétálni. Vagy fagyizni. Vagy bánja @om csak ne legyél láb alatt.
2023. júl. 5. 10:37
 9/26 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem szegeny nem tudja megfogalmazni amit mondani akar. Szerintem arra gondolt, hogy miert hiszik azt, hogy abbol a 8 milliardbol pont nekik teremtettek xy-t, csak belejuk lehetett szerelmes es csak vele mukodokepes a kapcsolat. Ergo miert van ez a gondolat, hogy ok a tokeletesen osszeillo par amikor van meg tobb szazezer akivel mukodhetne stb. Es amugy tenyleg mukodhetne tobb ezer masikkal is es tobb ezer masikba is szerlmes lehetnel, de azt sem gondolom, hogy ezzel ne lennenek tisztaban az egyenek es nem ertem ez miert befolyasolja a hazasodast vagy gyereknevelést vagy barmit.
2023. júl. 5. 10:40
 10/26 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező

Az, hogy te még sosem voltál szerelmes az a te dolgod. Lehet fejlődési rendellenességed van, pszichopata vagy, akármi. De attól még, hogy te nem tapasztaltál meg valamit, az nem jelenti azt, hogy az nem létezik.

Márpedig tudományosan is kimutatott tény, hogy a szerelem létezik, akármennyire is nem tetszik ez neked.

Azt persze nehéz elképzelni, hogy töbmilliárd ember pont szerelmével párosodott össze... de szerencsére ilyet senki nem is állított, így kár elkezdeni érvelni ezen, hisz se te, se mi nem mondjuk, hogy ez így lenne.

2023. júl. 5. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!