Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Összeillhet ilyen testi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeillhet ilyen testi kulönbségekkel 2 ember?

Figyelt kérdés

Ha a pasi egy fejjel alacsonyabb majdnem, 160 cm magas es a nö 167, plusz a nö 10 kilóval több is mint a ferfi....

mentalitas kulönbsegek is vannak, nem azonos értékrend, plusz a nő kiképzett, nagyon olvasott, komoly.

Egyedul a szex az ami működik, ott jók az arányok.

2023. júl. 2. 10:29
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Hát, nem gondolom, hogy tartós lehet.
2023. júl. 2. 10:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

A testi különbség nem annyira probléma, mint ha szellemileg nem illetek össze. Nincs miről beszélgetni, nem egyeznek a jövőbeli terveitek.

Ha csak a szex jó, akkor az max szexkapcsolat lesz.

2023. júl. 2. 10:31
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenben voltam. Nem a magasság miatt nem működött, a pasi volt elmebeteg.

Ahol csak a szex működik, az mindig kevés lesz. Az nálunk is tökéletes volt. Ilyen szempontból könnyen kialakul egy függőség, de ha az megszűnik (idővel a kapcsolat után), rádöbbensz, hogy miben éltél és mennyire nem kellett volna.

2023. júl. 2. 10:33
 4/10 A kérdező kommentje:
Van miről beszélgetni, sok nevetés is van. Inkabb az hogy a pasi nőzős
2023. júl. 2. 10:39
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

miért is ne. a nagyobb gond az hogy csak a szex működik minden másban különböztök és nem a testi különbségekre gondolok.

na meg mi a fenét jelt az hogy a nő kiképzett talán katona vagy mi?

ha nem tetszik a pasi hagyd ott

ha te vagy a pasi és kételkedsz ne tedd nem lenne veled ha nem akarna

2023. júl. 2. 10:40
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szokjon le a nőzésröl, vagy dobd ki a fenébe.
2023. júl. 2. 10:49
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A testi különbség szerintem nem számít, a többi már igen. Ha nőzős az rajtad múlik, hogy bízol e benne. Én nem tenném.
2023. júl. 2. 11:20
 8/10 anonim ***** válasza:
92%

Nem hinném, hogy két ilyen ember között működhet.

És pont nem a magasság meg súly különbség miatt.

2023. júl. 2. 11:37
 9/10 anonim ***** válasza:
7 centi magasság különbség az nem majdnem egy fej hanem fél fej sem.
2023. júl. 2. 16:41
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem a testi különbségek soha nem jelentettek akadályt. Volt már extrém magas barátnőm is (több, mint 20 centivel magasabb), meg jóval alacsonyabb is. Mostani barátnőm is kicsivel magasabb, és most már nehezebb is, mint én. De ez semmi problémát nem okoz, sem őt, sem engem nem zavar. Sőt, nekem még tetszik is. :)

Az értékrendbeli különbségek viszont komoly problémát jelenthetnek. A hűtlenség, és a párkapcsolati éretlenség meg főleg.

Szóval a válaszom: nem hinném, hogy összeillenétek, de ennek nem testi okai vannak.

2023. júl. 4. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.