Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kell a szerelem ahhoz hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kell a szerelem ahhoz hogy két ember hosszú távon együtt maradjon? Együtt maradnátok ha a jövőkép más?

Figyelt kérdés
Megismertem valakit nagyon megtettszett, összejöttünk, viszont én nem lettem szerelmes, rendes srác(mármint aki nem cseszi át az ember fejét) de nincs meg a szerelem és egyre több dolog zavar benne, szeretem de sokszor bunkó velem, nem figyel,és kicsit ilyen önzőnek érzem ha nem az van amit ő szeretne kiakad nem tudom az elején nem ilyen volt, bár valószínűleg csak akkor még nem ismertem igazán. Jah és ő házasságot szeretne gyereket én viszont nem. Beszéltünk erről és úgy érzem mint aki nem is érdekli én hogy állok ehhez váltig állítja hogy szülni fogok neki.
2023. jún. 18. 23:33
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Se szerelem nincs, se jövőkép. Igazából mindkettő kellene, nyilván a szerelem idővel kicsit visszaszelidül, de a jövőkép viszont elég fontos dolog.
2023. jún. 18. 23:37
 2/10 anonim ***** válasza:
77%

Ha nem vagy már bele szerelmes, és teljesen más beállítottságúak vagytok nem sok értelme van a kapcsolatnak.

28N

2023. jún. 18. 23:37
 3/10 anonim ***** válasza:
77%

Két dolgot összemosol.

1. Mikor azt írtam, hogy nem szeretem, de mindent megtennék érte, leszedték rólam a keresztvizet, hogy azonnal engedjem el, hátha talál olyat, aki szereti, pedig nálunk azok a gondok sincsenek, hogy bunkó lennék vagy ilyesmi: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

2. A gyerekvállalás alapján össze sem illetek, és igen, szabad ezt is megbeszélni randik alatt, tehát össze sem kellett volna jönnötök. Volt ilyen randim is, egy darab volt, mert hamar megbeszéltük, mi a különbség.

Ha a 2 tényezőből csak egy állna, is lehetne szakítani, de így, hogy ez is rossz, az is rossz, végképp kell.

+1: rendes, de sokszor bunkó: remélem, itt is érzed az ellentmondást

hajrá csajok, hozzatok még sok rossz döntést az életben

2023. jún. 18. 23:42
 4/10 A kérdező kommentje:
Valahol én is igy érzem hogy ennek igy hosszútávon nincs értelme de közben meg tudom hogy szeret és annyi szar kapcsolatom volt ahol kihasználtak,hazudtak hogy ő tudom hogy nem tennè, nem bántana :/
2023. jún. 18. 23:43
 5/10 A kérdező kommentje:
A rendes alatt arra gondoltam hogy nem csalna meg nem használna ki
2023. jún. 18. 23:44
 6/10 A kérdező kommentje:
És igen ha nem az van amit ő szeretne vagy amit ő elképzel a fejében akkor tud bunkó lenni
2023. jún. 18. 23:46
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorlatilag csak annyi az érv, hogy rendes a srác, és nem ver át. De ennyi. Emiatt maradnál vele, de igazán nem tudnád szeretni. Viszont egyedül sem szeretnél lenni, ezért menekülnél kapcsolatba.

Hidd el, hogy van még normális srác, akivel teljesen jó kapcsolatod lenne. Nemcsak gázosak vannak. Miért a lányok mind ugyanolyanok?! Eddig nem voltál normálissal, de ettől még van ilyen, nem is kevés.

Ne azért legyél valakivel, mert nem csal meg. Nem szereted őt igazán.

Ha egy kicsit is kedveled, ne akarj neki olyan jövőt, ahol olyannal van (veled) aki igazán nem is szereti.

2023. jún. 19. 00:01
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Tehát nem vagy szerelmes belé, sokszor kiakad(tehát sok a feszültség) és nincs közös jövőkép sem.

Te is tudod, hogy itt a szakítás a jó döntés. Azért ne maradj vele, mert ő nem csalna meg...

2023. jún. 19. 00:03
 9/10 anonim ***** válasza:

"Nem használna ki", az nem kihasználás, hogy a te valódi szándékaidtól halál függetlenül gyereket csinálna neked? Neki kell valami, te vagy ott, hogy ezt megadd, minden más mellékes. Most hogy szexről, pénzügyekről vagy gyerekvállalásról van szó, az mellékes, a kihasználás bizony kihasználás. Szóval ha ebbe az álomképbe ringatod magad, akkor gondold újra.

A fő kérdésre: szerelem nem létfontosságú, jó ha van, de működhet anélkül is, a közös jövőkép nélkül viszont értelmetlen erőltetni a dolgot.

2023. jún. 19. 08:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez az a kérdés, amikor átértékelem azt, hogy a legutóbbi srác sok hónap ismerkedést megszakított, mert nem lett szerelmes belém. A mai napig nagyon haragszok és csalódott vagyok, DE IGAZA VOLT. Mármint, minek összejönni olyannal akit nem szeretsz a szíved mélyén? Mindennap hazugság, amire úgyse fogod az életed építeni. Engedd el, és engedd meg magadnak hogy valakivel igazán boldog legyél.
2023. jún. 19. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!