Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik úgy érezték, hogy soha senki nem lesz képes majd felülmúlni a volt párjukat, végül hogyan alakult?
Találkoztatok végül olyan emberrel akivel ugyanolyan boldog vagy, esetleg még annál is boldogabb? Vagy azóta is csak próbálkozások voltak és egyre biztosabb vagy benne, hogy olyan párod már soha nem lesz, mint ő volt?
Idősebb korosztályhoz, legalább 30 évesekhez szól a kérdésem. Akár szakítás, akár halál miatt lett vége a kapcsolatnak.
Köszönöm a válaszokat.
És halál esetén hogyan lehet ezt elhinni?
Halál esetén nehéz, nagyon nehéz
Férjem temetésén azt mondta nekem valaki, leszek még szerelmes, de olyat mint a férjem, soha nem fogok találni
Az elején nagyon nem találtam az utamat, hülyeségeket csináltam
Talán mostanra mondhatom h alakulnak a dolgok
Ha kérdésed van irhatsz privit, szivesen válaszolok
A lényeg, hogy ne alkudj meg egy rossz kapcsolatban, csak azért, mert meghalt a tökéletes társad. Lehet, hogy nem lesz nála jobb, de jó még lehet :)
Anyósom 42 évesen megözvegyült, majd mostmár 12 éve benne van egy szar kapcsolatban, ahol a csávó még csak összeköltözni sem akar meg bunkó is. Mert hát ennyi idősen úgyse talál jót, olyat meg főleg nem, mint a férje...
Nemrég hunyt el a párom.
Azt mondták többen is,fiatal vagy még,lehetsz boldog,keress új társat magadnak.
Elképzelhetetlennek tartom jelenleg,hogy valaha képes leszek valakire ránézni,észrevenni benne a férfit.Úgy érzem a párom nagyon magasra tette a mércét,senki se tudja majd megugrani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!