Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rám talált 5 év után a nagybetűs SZERELEM, de sajnos nem egy helyen élünk, ő kültöldi magyar, aki nem akar hazajönni, én momentán nem tudom elképzelni, hogy kimenjek... A nyelvet se beszélem. Mi lesz ebből? Tudom senki se jós, de na. Részletek lenn.
Építsd le, mert ennek semmi értelme.
Először is ez nem szerelem, ez rajongás, vonzalom, fellángolás. Nem ismered és ha ismernéd is te már eldöntötted, hogy nem mennél utána. Pedig ha tényleg szerelmes lennél, akkor mennél, megtanulnád a nyelvet úgyahogy és fejlesztenéd magad, mert az angol sose árt, aztán jobb életed lenne több mint valószínű, eléggé hülye lenne érted sopredek viszonyokba esni.
Persze ezt úgy írom, hogyha már komolyabb lenne a kapcsolat, nálatok ebből nem fog kialakulni semmi, mert nem is akarod.
Ez nem szerelem, csak a erős vonzalom.
Kövi randin megkap az fix, már ha az elsőn nem történt volna meg... :D
Aztán lehet ha visszajön vagy lemész megint megd.g, de ennyi.
#5:Meghalok rajtad. 😂
Amúgy igaz, hogy én hülye erre nem gondoltam, hogy szexre megy ki a játék. 🤦♀️
2 külön elképzelés van az életről.
Te nem akarsz Amerikába élni, ő nem akar Magyarországon.
Innentől vége.
Ez olyan mintha az egyik allergiás állatgyülölö "állatnak kint a helye" lenne a másik pedig gyerekkora óta macskával alszik az ágyban.
Müködhet?
Nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!