Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rám talált 5 év után a nagybetűs SZERELEM, de sajnos nem egy helyen élünk, ő kültöldi magyar, aki nem akar hazajönni, én momentán nem tudom elképzelni, hogy kimenjek... A nyelvet se beszélem. Mi lesz ebből? Tudom senki se jós, de na. Részletek lenn.
"28/N vagyok, közös ismerős bemutatott egy férfinak, ő is 28 éves, és mind a ketten szinglik vagyunk. De sajnos itt nagyjából ki is merültek a hasonlóságaink, mert úgy érzem, áthidalhatatlan szakadék van köztünk"
Az ilyenekből szoktak nagy meglepik lenni:D
Felejtsd el nem is ismered. Egy randi alatt nem lehet megismerni a másikat. Ilyenkor mindenki a szép és jó oldalát mutatja szóval 28 évesen tudhatnád hogy ilyet nem mondunk 1-2 randi után hogy ismerjük a másikat.
Na meg ahogy a többiek is írták.
Párom pl osztrák. Tök véletlen hozott össze minket a sors. Nem beszéltem németül Ő meg magyarul (pedig kinn is melózom, ingázom). Nehéz volt kommunikálni, de ha mind2en akarjátok akkor hamar bele lehet jönni.
Én már kinn is lakom, lányommal együtt mentem ki (nem nála még).
Nem volt egyszerű, de aztán teljében jól működik.
De ha azon kívül hogy mind2en szinglik vagytok és ennyi, akkor nem értem milyen nagy szerelemről beszélsz..?
2 tali után nehéz elhinni hogy valaki igazán szerelmes...persze van ilyen is.
Az viszont hogy ilyen messze lakik...hát nem hiszem hogy működne.
Az meg egyenesen " öngyilkosság" hogy hozzá költözöl.
Ennek nem lesz semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!