Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Rám talált 5 év után a nagybet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rám talált 5 év után a nagybetűs SZERELEM, de sajnos nem egy helyen élünk, ő kültöldi magyar, aki nem akar hazajönni, én momentán nem tudom elképzelni, hogy kimenjek... A nyelvet se beszélem. Mi lesz ebből? Tudom senki se jós, de na. Részletek lenn.

Figyelt kérdés
28/N vagyok, közös ismerős bemutatott egy férfinak, ő is 28 éves, és mind a ketten szinglik vagyunk. De sajnos itt nagyjából ki is merültek a hasonlóságaink, mert úgy érzem, áthidalhatatlan szakadék van köztünk. Ő kb. egy másik életet él egy másik világban, legalábbis érzésre ilyen. Amit ez takar, hogy ő az Egyesült Államokban él, és teljesen más anyagi színvonalon mozog mint én (ő is magyar származású amúgy). Most itt van Magyarországon, 2 hétre, hétvégén már vissza is megy... De amennyi időt vele töltöttem (kétszer találkoztam vele, először társaságban, másodszor randiztunk kettesben) bőven elég volt ahhoz, hogy egy kicsit megismerjem, és beleszeressek... Bárcsak itt élne hazánkban, vagy bár én egy amcsi csaj lennék a szomszédságából... Olyan vagyok, mint egy picsogó buta tini, tudom. :D De az van, hogy 5 éve nem éreztem már olyat senki iránt, mint most iránta. Tényleg beleszerettem. Meg hosszútávon is el tudom képzelni kettőnket, persze azért ahhoz hosszú, összecsiszolódásról szóló út vezet. De másról nem éreztem ilyet... Mindenben megértjük egymást. Á... Még ha hívna is, hogy költözzek ki hozzá (egyelőre nem hívott, viszont megbeszéltünk még 1 randit mielőtt visszautazik, és ha az is jól sikerül, akkor elvileg tartjuk a kapcsolatot a neten keresztül, szóval még simán meghívhat magához, ha ő is engem akar) de szerintem akkor se mennék ki... Ő pedig 1000% nem költözik vissza Magyarországra, mondta ez egyáltalán nem szerepel a tervei közt. Nem tudom... Olyan rossz... Sokan megtalálják életük szerelmét, meg a lelki társukat, de mi van, ha ez a személy a Föld bolygó egy másik szegletében él?
2023. ápr. 18. 16:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
25%

"28/N vagyok, közös ismerős bemutatott egy férfinak, ő is 28 éves, és mind a ketten szinglik vagyunk. De sajnos itt nagyjából ki is merültek a hasonlóságaink, mert úgy érzem, áthidalhatatlan szakadék van köztünk"

Az ilyenekből szoktak nagy meglepik lenni:D

2023. ápr. 18. 17:09
 12/16 anonim ***** válasza:
97%

Felejtsd el nem is ismered. Egy randi alatt nem lehet megismerni a másikat. Ilyenkor mindenki a szép és jó oldalát mutatja szóval 28 évesen tudhatnád hogy ilyet nem mondunk 1-2 randi után hogy ismerjük a másikat.

Na meg ahogy a többiek is írták.

2023. ápr. 18. 17:10
 13/16 anonim ***** válasza:
25%
Kati te vagy az? LOL
2023. ápr. 18. 17:26
 14/16 anonim ***** válasza:

Párom pl osztrák. Tök véletlen hozott össze minket a sors. Nem beszéltem németül Ő meg magyarul (pedig kinn is melózom, ingázom). Nehéz volt kommunikálni, de ha mind2en akarjátok akkor hamar bele lehet jönni.

Én már kinn is lakom, lányommal együtt mentem ki (nem nála még).

Nem volt egyszerű, de aztán teljében jól működik.

De ha azon kívül hogy mind2en szinglik vagytok és ennyi, akkor nem értem milyen nagy szerelemről beszélsz..?

2 tali után nehéz elhinni hogy valaki igazán szerelmes...persze van ilyen is.

Az viszont hogy ilyen messze lakik...hát nem hiszem hogy működne.

Az meg egyenesen " öngyilkosság" hogy hozzá költözöl.

Ennek nem lesz semmi értelme.

2023. ápr. 19. 03:32
 15/16 anonim ***** válasza:
Szia! Ha ugy érzed, hogy ô lenne szàmodra a nyerô, akkor pròbàld meg, làtogass ki hozza ugy 3 hétre, -aztàn majd kiderûl…
2023. ápr. 20. 06:52
 16/16 anonim ***** válasza:
Hogy sikerült a randi?
2023. ápr. 30. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!