Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi két nő. Hogyan lehet zökkenőmentes?
Figyelt kérdés
Előre megkérnék mindenkit, hogy csak komoly választ adjon, saját tapasztalatot, tényleg csak a segítségre van most szükségem! Köszönöm! Azt mondja kellünk neki mindketten, nem tud különbséget tenni köztünk. Nem egyszerű, de elfogadtam, mivel jobban szeretem, mint amennyire zavar a helyzet. Pár hónapja tragikus esemény történt velem. Mostanában sokkal érzékenyebb vagyok, depresszív is, már járok pszichológushoz, de egyelőre az alap problémám van célkeresztben, ez még nem. Jelenleg sokkal nehezebben viselem ezt a helyzetet, folyamatosan nyugtat, hogy nem jól látom a dolgokat, de úgy érzem a másik több figyelmet kap. Tény és való, hogy én nem telepszem rá a férfira, a másik meg kb igen… Szoktam neki beszélni ezen érzéseimről, de mindig próbál nyugtatni, hogy nem kap a másik sem több figyelmet, sem több időt Vele. Hogyan tudnám ezen gondolataimat, érzéseimet normalizálni? Köszönöm ha segítesz!
Nem hiszem el, hogy van ilyen. Nincs önbecsülésed?
2023. jún. 29. 20:35
2/16 anonim válasza:
Sehogy.
Megértem, hogy nagyon megvisel a tragédia, és kapaszkodnál belé, mert valamennyi figyelmet kapsz tőle. De hosszú távon csak bántani fog, lehúz ez a helyzet és sérülsz. Inkább gordulj a családod és barátaid felé, ők érdek nélkül vannak veled, nem úgy,mint ő, aki nem szeret valójában, csak a szexet várja tőled. Ha úgy érzed, kevés, amit beletesz, akkor ez így van, neked kevés. Nem kell és nem is szabad megelégedned ezzel a helyzettel. Hidd el, ha szeretne, magától adná az idejét, figyelmét, nem neked kéne érte könyörögnöd. Ő csak élvezi a két nőt, önző. Hagyd ott, magadnak ártasz, ha vele maradsz.
2023. jún. 29. 20:38
3/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az elsőnek, hogy a kérésem ellenére mégsem rúgott belém pluszban…
2023. jún. 29. 20:42
4/16 A kérdező kommentje:
Második. Ez nem csak a szexről szól, attól sokkal több. Részéről is. És könyörögnöm sem kell a figyelméért, idejéért. Csak az elmúlt időszakban ilyen nehéz számomra, mert kb full depresszió vagyok a veszteségem miatt.
2023. jún. 29. 20:44
5/16 anonim válasza:
Incelke vagy ugye, aki azért írta ki a kérdést, hogy a "nőbe" rúgjunk belé és azon akarsz élvezkedni, mi?
2023. jún. 29. 20:44
6/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi az az incelke, sajnos az ilyen f@szságokhoz már túl idős vagyok. Egyszerűen saját tapasztalatokat vártam volna, amire esetleg építhetek, de neked is gratulálok az emberségedhez.
2023. jún. 29. 20:51
7/16 anonim válasza:
Hasznos válaszokat adtunk itt is meg az előző kérdésednél is, csak te valamiért szeretsz szenvedni. Egy kis részed sem érzi, hogy ez így nem jó neked? Dehogynem. Ezért született meg a kérdés. Mi segíteni próbálunk.
Valószínűleg elég idős vagy akkor ahhoz is, hogy felismerd, nem érdemes ilyen önző alakra vesztegetned az idődet.
2023. jún. 29. 21:03
8/16 anonim válasza:
Te beszélsz emberségről? A férfinak, akivel szexelsz más nője is van. Nincs önbecsülésed, helló.
2023. jún. 29. 21:03
9/16 anonim válasza:
"Köszönöm ha segítesz!"
Neked nem lehet segíteni. Az első két válaszoló is megpróbálta... nem hallgattál rájuk
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!