Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös albérlet keresése nektek mennyire ment
zökkenőmentesen? Mik voltak a nehézségek?
Nem emlékszem semmilyen nehézségre. Ha lett volna nem költöztem volna vele össze. Ha már egy lakást se tudunk közösen választani akkor nem sok jövőnk van.
2020. jún. 30. 22:27
Nem volt nehézség, én intéztem.
2020. jún. 30. 22:27
3/10 A kérdező kommentje:
Nem a közös kiválasztáson van a hangsúly. Nehézség például, hogy főállás mellett hogy tudtátok a szervezést intézni, ki telefonálgatott, ki nézte a hirdetéseket stb.
Nem volt nehezseg, en keresgeltem mert nekem jo szorakozas volt, aztan ami az exemnek is bejott, azt felhivtam es elmentunk megnezni. A masodik lakast amit megneztuk, azt ki is vettuk. Kb egy het telt el maximum.
2020. jún. 30. 22:32
3 Nem vaghyok ovodás, hogy te nézed a hirdetéseket, én meg telefonálgatok. Ovis szint, felnőtt ember nem így intézi sosem a dolgát. Én voltam aki végig caplatta az összes általam kiválasztott lakást, és szórtam ki azokat amik nem voltak jók, én tárgyaltam stb.
Akár mennyire is fel fogsz horkanni-ingatlanoknál mindig én léptem, mindenhol, mindig én képviseltem a férjemet is, és a szerződéseknél is én voltam aki átnézte. Véleményem szerint ehhez inkább a nők jobban értenek, mint a férfiak. Mert egy férfit sosem érdekel, hogy milyen a konyha, milyen a lakás világossága-engem mint nőt meg igen.
2020. jún. 30. 22:56
2020. jún. 30. 22:57
*milyen a lakás világossága, milyen a szigetelés, dohos-e az épület vagy sem, és még sorolhatnék milliónyi dolgot amikre én egy egyszerű albérleti is odafigyelek. No meg a tulaj sem mindegy, mert ha nem volt szimpatikus, vagy taszított az illető, akkor biza bármennyire is jó volt a lakás, bizony elköszöntem.
2020. jún. 30. 23:00
5# Az en paromat erdekli, milyen a konyha es a vilagitas, miatta nem lehet hofeher konyham, mert neki az nem tetszik :DDD (Igen, o is foz meg egyebek.) Meg ugy altalanossagban erdekli, milyen kornyezet veszi korul. De egyebkent a tobbi reszevel egyetertek, en sem ertem, mi okoz ezen nehezseget valakinek, legalabbis ezek a reszei, hogy telefonalas, hirdetesek keresese, megnezni egy lakast... Foallasu melo mellett is ment boven, az emberek nyilvan egyeztetnek, a leendo foberlo pedig altalaban rugalmas, ugyanis neki az az erdeke, hogy minel hamarabb talaljon berlot🤷🏼♀️
2020. jún. 30. 23:12
Semmi nem okozott nehézséget. Javarészt én nézegettem, mert én egész nap gép előtt ülök, ezért én is hívtam fel. Az időpontra már együtt mentünk, együtt döntöttünk, írtunk alá..stbstb. Szerintem akinek több ideje van erre az csinálja, úgyis ugyanazokat a hirdetéseket fogjuk látni mindketten :)
2020. júl. 1. 15:17
Nálunk úgy történt hogy Ausztriába költöztünk mivel én erős Közép szinten beszélem a nyelvet a párom viszont csak kicsit ezért én intéztem. Nagyrészt úgy zajlott hogy általában délre jártam vagy kettore dolgozni szóval délelőtt nézegettem a hirdeteseket, írtam nekik vagy telefonáltam. Párom is nézegette őket és elküldte de a kommunikáció részét én intéztem. Ő meg gyűjtögetett.
És viszonylag hamar egy hét alatt találtam is.
Aztán telefonon egyeztettem egy délelőtti időpontot majd a párom elkeretozott a munkahelyéről egy órára és így együtt meg tudtuk nézni.
26N
2020. júl. 2. 13:19
Kapcsolódó kérdések: