Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Poliamor kapcsolat, egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Poliamor kapcsolat, egy férfi két nő felállásban. Hogyan lehet zökkenőmentes?

Figyelt kérdés
Előre megkérnék mindenkit, hogy csak komoly választ adjon, saját tapasztalatot, tényleg csak a segítségre van most szükségem! Köszönöm! Azt mondja kellünk neki mindketten, nem tud különbséget tenni köztünk. Nem egyszerű, de elfogadtam, mivel jobban szeretem, mint amennyire zavar a helyzet. Pár hónapja tragikus esemény történt velem. Mostanában sokkal érzékenyebb vagyok, depresszív is, már járok pszichológushoz, de egyelőre az alap problémám van célkeresztben, ez még nem. Jelenleg sokkal nehezebben viselem ezt a helyzetet, folyamatosan nyugtat, hogy nem jól látom a dolgokat, de úgy érzem a másik több figyelmet kap. Tény és való, hogy én nem telepszem rá a férfira, a másik meg kb igen… Szoktam neki beszélni ezen érzéseimről, de mindig próbál nyugtatni, hogy nem kap a másik sem több figyelmet, sem több időt Vele. Hogyan tudnám ezen gondolataimat, érzéseimet normalizálni? Köszönöm ha segítesz!

2023. jún. 29. 19:35
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
95%
Ha neki kell mind a kettő akkor te miért nem újítasz be egy másik csávót,hogy érezze a törődést.Ha már poliamor kapcsolat.
2023. jún. 29. 19:39
 2/24 A kérdező kommentje:
Mert én nem vágyom másra. Vagy eddig nem találkoztam olyannal akire vágynék pluszban.
2023. jún. 29. 19:43
 3/24 anonim ***** válasza:
89%
B*szd meg legyen már annyi önbecsülésed, hogy otthagyod ezt a nyomorultat. Nem tud választani... hülye lenne választani. Dughat két puncit.
2023. jún. 29. 19:47
 4/24 A kérdező kommentje:
Direkt kértem az ilyen reakciók mellőzését. Nem akarom. Segítséget kértem, nem plusz frusztrációt.
2023. jún. 29. 19:53
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy sem lehet zökkenőmentes.. mert már nem az!
2023. jún. 29. 19:56
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ez nem poliamor kapcsolat, hanem hárem. Egy poliamor kapcsolatban teljesen okés a helyzet mindenkinek.
2023. jún. 29. 19:58
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy nem lesz az, mert neked ez egy kényszerhelyzet, nem önként választott felállás. Nő vagyok, poligám, szabados életvitelű, nem tudod magadra erőltetni, hogy belül is jól érezd magad, ha nem vagy ilyen beállítottságú.
2023. jún. 29. 20:07
 8/24 A kérdező kommentje:
Eddig elfogadtam, teljes boldogságban tudtam így élni, mostanában nehéz, amióta picit megtört az életem és érzékenyebb vagyok mindennel kapcsolatban.
2023. jún. 29. 20:20
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Szimplán nem poliamor kapcsolat, hanem nyitott.
2023. jún. 29. 20:23
 10/24 A kérdező kommentje:
Akkor az. Saját tapasztalata ilyen helyzetben esetleg valakinek?
2023. jún. 29. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!