Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Poliamor kapcsolat, egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Poliamor kapcsolat, egy férfi két nő felállásban. Hogyan lehet zökkenőmentes?

Figyelt kérdés
Előre megkérnék mindenkit, hogy csak komoly választ adjon, saját tapasztalatot, tényleg csak a segítségre van most szükségem! Köszönöm! Azt mondja kellünk neki mindketten, nem tud különbséget tenni köztünk. Nem egyszerű, de elfogadtam, mivel jobban szeretem, mint amennyire zavar a helyzet. Pár hónapja tragikus esemény történt velem. Mostanában sokkal érzékenyebb vagyok, depresszív is, már járok pszichológushoz, de egyelőre az alap problémám van célkeresztben, ez még nem. Jelenleg sokkal nehezebben viselem ezt a helyzetet, folyamatosan nyugtat, hogy nem jól látom a dolgokat, de úgy érzem a másik több figyelmet kap. Tény és való, hogy én nem telepszem rá a férfira, a másik meg kb igen… Szoktam neki beszélni ezen érzéseimről, de mindig próbál nyugtatni, hogy nem kap a másik sem több figyelmet, sem több időt Vele. Hogyan tudnám ezen gondolataimat, érzéseimet normalizálni? Köszönöm ha segítesz!

2023. jún. 29. 19:35
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Csak akkor nem jól kérdezted meg, mivel te nem vagy vele tisztában.

Te jól érzed magad ebben?

Őszintén a szexről Facebook csoport. Lehet névtelenül is kérdezni.

2023. jún. 29. 20:27
 12/24 A kérdező kommentje:
Felteszem akkor ott is, hátha lesznek tanácsok. Elnézést a félreértésért. Jól érzem magam alapjáraton, nyilván valamilyen szinten zavart a másik létezése, de mostanában rendesen frusztrál. Köszönöm, rákeresek!
2023. jún. 29. 20:30
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

"nyilván valamilyen szinten zavart a másik létezése"

na pont ezért nem kell belemenni egy ilyen kapcsolatba

2023. jún. 29. 20:31
 14/24 anonim ***** válasza:

12. Akkor lépj ki belőle, mert ez a szexualitásodnak nem egészséges.

Ott névvel, ugyanúgy le fogom írni ezt. (Nő vagyok.)

2023. jún. 29. 20:31
 15/24 A kérdező kommentje:
De szeretem.
2023. jún. 29. 20:34
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Mi próbálkoztunk ilyennel az exemmel még nagyon fiatalon. Hát sok minden volt benne, csak épp zökkenőmentesség, nyugalom és normalitás nem. Sok őrülten izgalmas része is volt a dolognak, de sok veszekedéssel és csendben szenvedéssel is járt. Talán ha kevésbé lettem volna szerelmes, akkor könnyebb lett volna, de akkor ennyire szenvedélyes sem lett volna. Olvastam róla, hogy másoknál működik, amot elhiszek, de én túl labilis voltam ehhez.

Nem tudom, ez mennyire segít, de azért leírtam. Remélem, hogy javul a helyzeted.

2023. jún. 29. 20:34
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
15. Hiába szereted, ha ő nem téged szeret hanem az ingyen puncikat. :(
2023. jún. 29. 20:35
 18/24 A kérdező kommentje:
Volt sok rossz monogám kapcsolatom. Ez minden tekintetben tökéletes a harmadikat leszámítva. Sosem veszekszünk, mindent meg tudunk beszélni, ha velem van akkor csak én létezem. Ezért nehéz. Meg ezért sem szeretném lezárni. Mindezek ellenére is sokkal harmonikusabban érzem magam, mint az eddigi kapcsolataimban.
2023. jún. 29. 20:40
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretne, nem hagyná, hogy rosszul érezd magad miatta. Márpedig most ez történik. Nem téged szeret, hanem magát.
2023. jún. 29. 20:51
 20/24 A kérdező kommentje:
A másik nő is nehezen viselheti a helyzetet. Ennek ellenére nem gondolnám, hogy a férfi csak és kizárólag a saját hiúsága és érdekei miatt lenne ebben benne. Ahhoz már elég jól ismerem
2023. jún. 29. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!