Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan dolgozzam fel, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgozzam fel, hogy nem érdekelem igazából?

Figyelt kérdés

Visszahúzódó,csendes lány vagyok. Nagynehezen(vagyis inkább sok idő alatt)összehaverkodtam és erősen extrovertált sráccal a munkahelyemen. Nagyon kedves,de mindenkivel. Bókólgat,azt mondja mindig, hogy szép vagyok, folyton mosolyog, ha felé járok mindig feltratóztat , hogy dumcsizzunk kicsit. Facen,is bejelölt már.

DE

írni még nem írt rám, ő nem igazán jön már oda magától hozzám,csak ritkán,vagy ha többen vannak körülöttem akkor. Volt, hogy mondtam neki, hogy visszafelé felém jöjjön,azt mondta oké,de nem arra jött.Ez csak apróságok tudom,de ebből lejön , hogy nem érdekelem komolyabban. Talán csak félre értettem a kedvességet, és közvetlenségét. De én annyira odavagyok már érte, hogy egész nap azt várom, mikor jön végre felém, és ha reggel mondjuk be sem köszön hozzám, akkor egész nap szomorú leszek,vagy ha nem keres nap végére sem a sírás kerülget. Tudom, hogy nagyon belelovalltam magam, és ezt szeretném kiírtani.

2023. jún. 23. 20:32
 1/3 anonim ***** válasza:
68%
Én ilyenkor mindig átgondolom, hogy milyen rossz tulajdonsága van, ami nem tetszik benne, egyből alábbhagy a lelkesedés.Az még külön hozzátesz negatív irányba, ha semmibe vesz, akivel ismerkednék.
2023. jún. 23. 20:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Nézd,semmi konkrét nem történt köztetek,csak ábrándozol...Megszállottság szinten rajongsz érte,miközben nem is ismered.Ez nem egészséges.

A másik,ha ennyire odavagy érte,te is írhatsz neki,ha már bejelölt.Nem fog felrobbanni ettől a világegyetem,nincs ebben semmi rossz.Légy bátrabb, talpraesettebb!❤️

2023. jún. 24. 11:36
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Vigyázz, az a típus lehet, aki gyűjti a rajongókat. Nárcisztikus, imád középpontban lenni, behülyít minél több nőt a bókjaival, de csak morzsákat ad nekik és kiszívja az energiájukat, attól érzi magát értékesnek, hogy csorgatják utána a nyálukat. Még szexre se kell neki a nők többsége, csak a csodálat kell. Ahogy komolyra fordul vagy túl komolyan veszi ezt valaki, rögtön hátrálni kezd. Ilyenkor a nő azzal mentegeti, hogy biztos sebezhető. Amúgy persze ők is tudnak szerelmesek lenni, akitől átmennek lábtörlőbe, de hacsak nem vagy extra szépség, biztos lehetsz benne, hogy ennek a típusnak csak az imádatod kell és semmit nem jelentesz neki.
2023. jún. 24. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!