Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam fel, hogy nem érdekelem igazából?
Visszahúzódó,csendes lány vagyok. Nagynehezen(vagyis inkább sok idő alatt)összehaverkodtam és erősen extrovertált sráccal a munkahelyemen. Nagyon kedves,de mindenkivel. Bókólgat,azt mondja mindig, hogy szép vagyok, folyton mosolyog, ha felé járok mindig feltratóztat , hogy dumcsizzunk kicsit. Facen,is bejelölt már.
DE
írni még nem írt rám, ő nem igazán jön már oda magától hozzám,csak ritkán,vagy ha többen vannak körülöttem akkor. Volt, hogy mondtam neki, hogy visszafelé felém jöjjön,azt mondta oké,de nem arra jött.Ez csak apróságok tudom,de ebből lejön , hogy nem érdekelem komolyabban. Talán csak félre értettem a kedvességet, és közvetlenségét. De én annyira odavagyok már érte, hogy egész nap azt várom, mikor jön végre felém, és ha reggel mondjuk be sem köszön hozzám, akkor egész nap szomorú leszek,vagy ha nem keres nap végére sem a sírás kerülget. Tudom, hogy nagyon belelovalltam magam, és ezt szeretném kiírtani.

Nézd,semmi konkrét nem történt köztetek,csak ábrándozol...Megszállottság szinten rajongsz érte,miközben nem is ismered.Ez nem egészséges.
A másik,ha ennyire odavagy érte,te is írhatsz neki,ha már bejelölt.Nem fog felrobbanni ettől a világegyetem,nincs ebben semmi rossz.Légy bátrabb, talpraesettebb!❤️

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!