Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek érdekelem vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdekelem vagy csak szórakozik?

Figyelt kérdés
Kb fél éve ismerkedtünk meg neten, de akkor végül "leráztam" és nem túl kedvesen... (Ezért azóta bocsánatot kértem) pár hónap múlva összeakadtunk megint neten, beszéltünk pár sort de épp akkor ismertem meg a volt párom és ezt tudta is, majd mikor újra egyedülálló lettem, én írtam neki... Beszélgettünk pár napot, aztán elhívott találkozni, de majdnem 1 hétbe telt mire megvalósítottuk mert nem nagyon ért rá. Aztán a találka jól sikerült, nagyon kellemes csalódás volt és nagyon jól éreztem magam vele... De nem számítottam rá, hogy így lesz. Elköszöntünk, aztán írt még egy üzenetet este, hogy nagyon jó volt és reméli lesz második randi, erre írtam, hogy én is örülnék mert nagyon meglepett, hogy teljesen más mint képeken tűnik. Aztán ma reggel írtam rá egy üzenetet, visszautalva az egyik tegnapi beszélgetésünkre, amire nagyon semmitmondóan reagált, azóta nem jelentkezett. Nem akarok nyomulós lenni, így ma már nem írok neki... De olyan furcsa, hogy nem keres. Nem gyerek már, amúgy nagyon udvarias típus... Szerintetek? Meddig várjak rá? Az első randin amúgy nem történt semmi, csók sem volt, és nem azért mert nem volt szikra. Szerintem ő is zavarban volt...
2017. szept. 20. 18:39
 1/4 anonim ***** válasza:
=> Tini párkapcsolatok
2017. szept. 20. 18:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Fél...csak dugásnak indult, de túl jó lett a randi, de ő most csak dugni akar, kapcsolatot nem, viszont nem akar elüldözni, mert túl jó vagy ahhoz, hogy megbántson. Így is úgy várnod kell, ha nem is rá, de arra, hogy a tápos érzelmeid elmúljanak kell idő. Szóval igen várj. Bár nem árt tudtára adni, hogy ez így játék és te nem vagy játékos kedvedben és mondja ki tisztán mi forog az agyában, ne táplálja a reményeid.
2017. szept. 20. 18:46
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem mondanám hogy csak szexnek indult, mert az első randin mondta ki hogy ő ezt randinak szánta (én azt hittem csak haveri alapon összefutunk). Ha szexre ment volna, szerintem máshogy tereli a szituációt és közeledett volna.

Végig azt láttam, hogy zavarban van csak leplezni próbálja és nagyon sok megjegyzést tett, hogy 'persze többet látni sem akarom' vagy 'mire hazaér letiltom és eltűnök'. Másrészt, mondta hogy ne játszak, mert ha nem vagyok túl az exemen, azt úgyis észreveszi... Illetve, hogy a csalódásai után arra vágyik, hogy végre egy nő igazán lenyűgözze.

2017. szept. 20. 18:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Abból kiindulva, hogy a leírtak alapján a lovagodnak semmi önbecsülése, előbb-utóbb biztosan keresni fog.
2017. szept. 20. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!