Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak szórakozik velem? 23N

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szórakozik velem? 23N

Figyelt kérdés

Kb 1 éve tinderen megismertem egy pasit, akivel egész jól elbeszélgetnünk, de a Facebookra áttérve már egyáltalán nem volt szimpatikus (tipikus tetkós-kigyúrt, rosszfiús-feszitős képekkel). Meg is mondtam neki, hogy ne haragudjon de a profilja alapján nem szimpatikus és nem hiszem hogy olyan nőt keres, mint én (én is ki vagyok tetoválva, de teljesen átlagos vagyok alapvetően). Kérdezett, hogy miért, milyen pasik jönnek be, erre elmondtam neki, hogy általában a mackós, szőrös, bujós egyedek (minden ami nem ő). Ezt tudomásul vette és le is törölt az ismerősei közül, aztán úgy fél évvel később újra beregisztráltam és újra beszéltünk pár szót, akkor már mindketten jót nevettünk az előzményeken, de igazából csak hülyültünk végig. Majd most pár hónappal az utóbbi utána írt rám facen egy üzenetet és elkezdtünk beszélgetni, hogy kivel mi újság azóta (mindkettőnknek volt 1-1 nem túl sikeres kapcsolata). Aztán egyszer csak számot cseréltünk és felhívott, beszégettünk. Azóta minden nap egyszer felhív, illetve facen beszélünk és megegyeztünk hogy ezek után már illene találkoznunk is... Főleg, mert a hangja és beszédstílusa alapján kifejezetten szimpatikussá vált. Tudom, hülye vagyok hogy az elején képek alapján lekoptattam, de nem gondoltam, hogy ilyen jófej... El is mondta a minap, hogy nagyon rosszul esett neki, hogy ismeretlenül megítéltem mert nem sűrűn kap ilyen negatív visszajelzést. Illetve azzal ércelődik, hogy felszedett néhány kilót, lassan esélye is lehet nálam, amennyiben nem megint 'mást választok helyette'. Aztán hozzátette, hogy ugyan én meg számára átlagos vagyok, de a beszélőkém miatt nekünk meg kell ismernünk egymást...

Lehet, hogy már csak dacból akar behülyíteni,mert anno megbántottam, vagy tényleg szeretne megismerni az eddigiek ellenére?

2017. szept. 15. 16:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kérdést ő tehetné fel, nem te...
2017. szept. 15. 16:53
 2/5 anonim ***** válasza:
66%

Szerontem tenyleg szeretne megismerni. Jobb dolga is biztos akad, minthogy 1 ev utan ilyennel szorakozzon.

Raadasul ez a tipus sokak szamara vonzo, biztos barmikor talalna valakit.

2017. szept. 15. 17:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Egymasnak vagytok teremtve.
2017. szept. 15. 17:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Tökéletesen összeilletek! :D
2017. szept. 15. 17:43
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyikotoktol sem szamitanek minimalis oszintesegre, onismeretre sem, igy tenyleg osszeilletek. Aztan par ev mulva majd csodalkoztok hogy miert hulyek a gyerekeitek.
2017. szept. 15. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!