Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy beszélek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy beszélek egy lánnyal neten, de találkozás után már nem érdekelem annyira?

Figyelt kérdés

Nem hiszem, hogy a külsőmmel lenne probléma, magas vagyok, sportolok és helyesnek mondanak. Mást várnak vagy nem tudom?!

Ti lányok, miért érdeklődtök találkozás után, milyen okai lehetnek?

2018. febr. 18. 13:36
 1/4 anonim ***** válasza:
70%

1) Vagy unalmas vagy.

2) Vagy nem döngettted meg, és valójában erre vágyott

3) ha nem is akartak egy jó dugást, de azért várták vona, hogy tökösebben közeledj.

4) tartalék voltál, találtak mást

5) Úgy érzik, hogy nem elég jók neked és azt képzelik hamar megunnád őt

6) stb...

2018. febr. 18. 13:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet nem olyan voltál, mint a neten küldött fotón. A valóság mindig más. Az egy dolog, hogy helyesnek mondanak, lehet neki mégsem tetszettél.
2018. febr. 18. 13:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Élőben nem tetszel nekik annyira. Nem külsőre, viselkedésre, stb... De rengeteg más oka lehet, ezt neked kell kitalálnod. Például kérdezz rá náluk legközelebb, ha lanyhul az érdeklődésük, hogy mi a baj? Csak lesz egy aki megmondja.
2018. febr. 18. 13:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Mert a viselkedésed más mint amire számított. Velem is előfordult hogy ismerkedtem egy nagyon helyes pasival, neten még jól el is tudtunk beszélgetni, de élőben más volt. Nem ment annyira könnyen a dumcsizás, feszengtem emiatt, és összességében ezért nem kerestem tovább a társaságát. Pedig élőben is helyes volt.

A randi akkor jó (számomra) ha már az első alkalommal nagyon gördülékenyen megy a dolog. Amikor ÉRZED a közös hangot. ;)

2018. febr. 18. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!