Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én úgyvélem szerelem nem létezik talán a Nőknél létezik de Férfiaknál tuti nem olvastam egy oldalon hogy a Férfiaknak megkell hagyni a vadászatot mert úgy érzik magukat Férfinak nem tudom Férfi vagy Nő írta a cikket de ha Nő biztos egy olyan Nő ?
Mi az, hogy lehet is férfigyűlölő? :D A nőgyűlölőkről mit gondolsz?
Igazából mindkét nemet nevetséges gyűlölni, mert sokféle emberből állnak. Amíg valaki így hisztizik, addig inkább vonja ki magát a társadalomból és kezdjen el felnőni.
Nincs ilyen, hogy minden nő meg minden férfi ugyanolyan. Szerelmes mindenki tud lenni, de ez mindenkinek mást jelent. És nem feltétlenül elég a szerelem egy jó kapcsolathoz. Aztán vannak hűségek és csalárd egyének mindkét nemből, ahogy vannak empatikusak és vannak önzők. A társadalmi elvárás jelenleg az, hogy monogám legyen egy kapcsolat, de mégis a nőknél az az érték, ha hűséges és kb. szűzen megy férjhez, egy férfinál meg ha trófeákat gyűjt, hogy folyton bizonyítsa nem is tudom, kinek, hogy mekkora benne a potenciál. Szerintem meg minden a felek közötti megállapodáson, őszinte kommunikáción kellene alapuljon. És akkor mindenki olyannal állna össze, akivel azonosak az elképzelései, ahelyett, hogy csak azt hinné, a másik ilyen vagy olyan, meg hazudozna arról, ő kicsoda.
(Központozást meg azért lehet tenni a mondatok közé (vessző, pont, mondatkezdés nagybetűvel...) és akkor érthetőbb lenne a kérdésed. Így összefolynak a mondatok, nehéz követni, melyik meddig tart.)
"félek párkapcsolatba bele menni"
Aki mer, az nyer.
Aki fél, és nem megy bele, azzal biztosan nem is történhet semmi jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!