Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 5 év után mennyire van esélye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 év után mennyire van esélye a tiszta lapnak ?

Figyelt kérdés

5 éve vagyunk együtt ( én 26N ő 32F). A lényeg, hogy amikor osszejottunk szerintem mindketten gyerekesek voltunk. Én pl rettentő féltékeny mindenkire, de néha párom is, emelett volt sok vita amit azzal akartunk megoldani h 'ok akkor legyen vége ' de sosem lett. . Tényleg gyerekes hulyesegek, nem megcsalas (de sok fullentes reszerol igen)de mergezte a kapcsolatot. De mellett érzem, hogy borzasztóan szeretjük egymást, de mégis lehetne ez jobb.. sajnos a régi vitáknal néha NAGYON csúnya dolgokat mondtunk egymásnak amik néha most is fél vannak hanytorgatva. Szeretnénk új lapot , szinte elölről kezdeni úgymond, de nem tudom ilyenkor lehetséges-e még elölről indulni vagy erre 1 esély van.

Én bele vetettem magam az önismeret onismeretbe, rengeteget fejlodtem, szerintem párom is(volegenyem), bár ő nem tanulja ezt.

Mindig azt mondta gyerekkorábol fakad, h sokszor nem tudott őszinte lenni, mert inkább akkor is meg akart felelni és azt mondani amit hallani akarnak.

Mindenki cipeli a sok sz@rt ,régről, ami szerintem kihat mindenre...

Lényeg a lényeg, ennyi idősen van remény változásra és tiszta lapra ?

2023. jún. 15. 22:56
 1/8 anonim ***** válasza:
75%

Nagyon szép lenne, amit írsz és támogatom is... De, valahogy azt láttam, hogy ezt sosem akarták igazán az emberek. Vagy nagyon kevesen. Az oké, hogy belevetetted az önfejlesztésbe magad, de sokszor ezt csinálja egy ideig az ember, aztán a háttérben gyűlik benne a feszültség (mert amúgy nem változott meg, csak elnyomta önmagát), aztán végül robban.

Kívánom, hogy ne így legyen. Tényleg, szurkolok, csak gondolj meg mindent inkább kétszer. Aztán üljetek le átbeszélni a dolgot, olyan időben, amikor kipihentek lesztek és óráitok lesznek erre.

Nekem volt olyan kapcsolatom, ahol leültünk így. Tartott még utána pár hónapig. Én hiába tartottam magam az új szabályokhoz, a másik fél egyre többször rúgta át őket... Aztán végül ő akadt ki rám és kamu dolgokat vágott a fejemhez... Szóval, na. Nem mindenkinek megy.

2023. jún. 15. 23:00
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
A nemlétező szőr is feláll a hátamon ha meghallom a "tisztalap" kifejezést, mert a legnagyobb hazugok, és csalók használjék csak ezt, és szövegelik.
2023. jún. 15. 23:07
 3/8 A kérdező kommentje:

1 köszönöm:) igen egy nagy beszélgetésnek helye van. Mindketten azt érzem komolyan gondoljuk, csak nehéz több évnyi dolgon egyhamar túl lenni.

2 mivel nálunk nem arról van szó, hogy sz@rra csaltuk egymást, szimplán szerintem eretlenek voltunk amikor találkoztunk, így nem ide illik szerintem ez most

2023. jún. 15. 23:10
 4/8 anonim ***** válasza:
77%
A kettes tud valamit, engem a rbanc barátnőm megcsalt és nyomatja ezt a tisztalap dolgot már hónapok óta.
2023. jún. 16. 00:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy. Nem tudjátok eldobni a tetteitek következményét. Erről szól a felnőtt élet.

Elkövettétek azt, amit. Legyen az egy lecke arra, hogy a jövőben érettebben és humánusabban viselkedtek egymással. Ebbe beletartozik az is, hogy ha van egy probléma, akkor azt megbeszélitek és együtt feldolgozzátok és pont, nem pedig játszmáztok, mint a nyomorultak, hogy ha valami baj van, akkor visszamenőleg az összes bajjal előhozakodtok. A vitáitok legyenek konstruktívak, ne egymás baxtatása és a jól odamondás legyen a cél, mint most.

2023. jún. 16. 05:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Őszintén? Semmit sem változtatok szerintem, csak azóta mást vágtok egymás fejéhez. De ugyanaz a dinamika, mint régen. Ha veszekedés van, egymást támadjátok a leggyerekesebb, legalattomosabb módon.
2023. jún. 16. 05:03
 7/8 anonim ***** válasza:
52%
Nem mindegy? Legfeljebb megint szakítotok majd, mi más baj lehetne
2023. jún. 16. 05:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Kérdező saját tapasztalatból mondom hogy nem fog működni ha 100x kezditek újra akkor sem.az előző párommal ugyan ezt eljátszóttuk jópárszor.végül csak szakítás lett a vége.időpazarlás az egész.
2023. jún. 18. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!