Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél van esélye egy olyan férfinak, akinek tiszta pattanásos a háta?
Nem a pattanás fog dönteni az biztos..
Álltalába akinek a háta az annak valami oka van amit nem árt kivizsgáltatni de attól még ha szeretek valakit ugy szeretem ahogy van senki sem tökéletes
Vannak nők is akik ezzel szívnak.
Szóval átérzem a helyzeted =_=
Gondolom vannak így még mások is.
vizsgaidőszakban mindig előjönnek az idegességtől...
N
Csak most a meleg miatt, vagy úgy általában?
Ha általában, akkor 1. azért mert sz..rt sz..rral eszel mindig vagy 2. valamire allergiás vagy 3. hormonális probléma?
Ideje lenne megszüntetni a problémát. Vagy szerinted az teljesen rendben van, hogy tiszta pattanásos a hátad?
Ha egészségtelenül eszel mindig, akkor nálam szóba se jöhetnél.
Utolsó
ÉS mi a phaszomat tratasz te egészségtelennek? Mert ez elgé szubjektív!
Bocs, de ha valaki full egészséges, akkor ehet mindent, nem szabadna durván pattanásoknak lennie, gondolom itt nem 1-2-ről beszélünk. Ha a háta durván pattanásos (és nem 1-2 előforduló!), akkor az már nem a kajától van, hanem 90%, hogy más porbléma okozza!
Mondom ezt úgy, hogy az utóbbi 1- évben jött nálam is DURVÁN ki. Az endokrinológusom is megmondta ( mire az egész qrva hajcihő és több vizsgálat végére értem!), hogy őszinte lesz, és ezen qrvára nem segít semmiylen diétam, ez nem az a fajta... ÉS felírt egy erős hormon tartalmú gyógyszert.
Ja és mindezt majd 1 évig tartó, orvostól orvosik való futkozásomban, és több tízezer Ft-om, mert államival ugye még most is ülnék a seggemen csak valahol, hogy valaki mondja már meg mi a tököm bajom van: Gócom/gyulladás van valahol? Petefészek gyulladásom/ciszta? De lehet még tejallergia, glutén-laktózérzékenység, egyéb intollerancia, esetleg inzulinrezisztencia az? VAgy PCOS? Egyéb androgén-hormon tököm dolog, netán több a tesztoszteronszintem?
Fú, de fel tudnak rántani az ilyenek, akik közelében sem járnak ennek. A fentivel dokiról dokira jártam majd 1 qrva évig.
Igen, nyilván csak az az oka, hogy rohad a háta, szhart szharral zabál. Istenem de sötétség van...
(Bocsánat, de érzékeny téma, szívtam ezzel rendesen)
Szóval kérező menj el egy endokrinológushoz ( egyből, ne úgy, mint én, hogy bőrgyógyász, mert a bőrgyógyász is csak tízezrekkel húzott le, holott mondtam, hogy megfelelően polom a bőröm, ne adjon kencét, hanem kivizsgálást szeretnék!) és kérj kivizsgálát, ha nem csak 1-2 pattanásról van szó, ami alkalom adtán megjelenik.
Egyébként meg nem, nem kizáró ok, perpill az én hátam most gyógyulgat, de vannak sebek. Külcsínben ez nem változtatott. ;) De fejben is sokat számít, hogy ne vegyen el az önbizalmadból. És tényleg kezeld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!