Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknél van esélye egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknél van esélye egy olyan férfinak, akinek tiszta pattanásos a háta?

Figyelt kérdés
2018. aug. 6. 17:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem a pattanás fog dönteni az biztos..

Álltalába akinek a háta az annak valami oka van amit nem árt kivizsgáltatni de attól még ha szeretek valakit ugy szeretem ahogy van senki sem tökéletes

2018. aug. 6. 17:44
 2/6 anonim ***** válasza:

Vannak nők is akik ezzel szívnak.

Szóval átérzem a helyzeted =_=

Gondolom vannak így még mások is.

2018. aug. 6. 18:05
 3/6 anonim ***** válasza:

vizsgaidőszakban mindig előjönnek az idegességtől...

N

2018. aug. 6. 18:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha csak mostanában jött elő, akkor oka lehet a meleg is. Pl. a hátadon hordod a táskát és befülled, beizzad.
2018. aug. 6. 18:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Csak most a meleg miatt, vagy úgy általában?

Ha általában, akkor 1. azért mert sz..rt sz..rral eszel mindig vagy 2. valamire allergiás vagy 3. hormonális probléma?

Ideje lenne megszüntetni a problémát. Vagy szerinted az teljesen rendben van, hogy tiszta pattanásos a hátad?

Ha egészségtelenül eszel mindig, akkor nálam szóba se jöhetnél.

2018. aug. 6. 20:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Utolsó

ÉS mi a phaszomat tratasz te egészségtelennek? Mert ez elgé szubjektív!

Bocs, de ha valaki full egészséges, akkor ehet mindent, nem szabadna durván pattanásoknak lennie, gondolom itt nem 1-2-ről beszélünk. Ha a háta durván pattanásos (és nem 1-2 előforduló!), akkor az már nem a kajától van, hanem 90%, hogy más porbléma okozza!

Mondom ezt úgy, hogy az utóbbi 1- évben jött nálam is DURVÁN ki. Az endokrinológusom is megmondta ( mire az egész qrva hajcihő és több vizsgálat végére értem!), hogy őszinte lesz, és ezen qrvára nem segít semmiylen diétam, ez nem az a fajta... ÉS felírt egy erős hormon tartalmú gyógyszert.

Ja és mindezt majd 1 évig tartó, orvostól orvosik való futkozásomban, és több tízezer Ft-om, mert államival ugye még most is ülnék a seggemen csak valahol, hogy valaki mondja már meg mi a tököm bajom van: Gócom/gyulladás van valahol? Petefészek gyulladásom/ciszta? De lehet még tejallergia, glutén-laktózérzékenység, egyéb intollerancia, esetleg inzulinrezisztencia az? VAgy PCOS? Egyéb androgén-hormon tököm dolog, netán több a tesztoszteronszintem?

Fú, de fel tudnak rántani az ilyenek, akik közelében sem járnak ennek. A fentivel dokiról dokira jártam majd 1 qrva évig.

Igen, nyilván csak az az oka, hogy rohad a háta, szhart szharral zabál. Istenem de sötétség van...

(Bocsánat, de érzékeny téma, szívtam ezzel rendesen)

Szóval kérező menj el egy endokrinológushoz ( egyből, ne úgy, mint én, hogy bőrgyógyász, mert a bőrgyógyász is csak tízezrekkel húzott le, holott mondtam, hogy megfelelően polom a bőröm, ne adjon kencét, hanem kivizsgálást szeretnék!) és kérj kivizsgálát, ha nem csak 1-2 pattanásról van szó, ami alkalom adtán megjelenik.

Egyébként meg nem, nem kizáró ok, perpill az én hátam most gyógyulgat, de vannak sebek. Külcsínben ez nem változtatott. ;) De fejben is sokat számít, hogy ne vegyen el az önbizalmadból. És tényleg kezeld!

2018. aug. 6. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!