Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Durva volt ezt mondanom a férfinak?
Kezdtem unni a csipkelődő beszólásait. Persze ő nem gondolta komolyan, na dehát akkor is. Erre én hozzávágtam, hogy "mit akarsz te, még a kisöcsit sem tudod használni"
Azt mondja ez bántó. De az ő cukkolása is.
Ilyenkor mi a helyes?
Ne mondj ilyet neki, a férfiaknál ez nagyon érzékeny téma.
Azt viszont mondd meg, hogy rosszulesik neked, amit ő csinál.
Lesüllyedtél az ő szintjére. Ez kár volt, te se vagy jobb nála.
Egy érett felnőtt ember közli a másikkal, hogy mi az, ami bántja és megkéri szépen, hogy most azonnal fejezze be, mert ez neki rosszul esik.
Kölcsönkenyér visszajár.
Ha valaki úgy gondolja, hogy hú, de király dolog másokat piszkálni, verbálisan bántani, az ne játssza a sértődöttet, ha ugyanazt visszakapja.
A helyes az értékrend kérdése.
De a tény az tény.
Egy tény:
A bosszú a sérült igazságérzet helyreállítását szolgáló, negatív érzelmi reakció, és nagyon ritka az, hogy elégedettséggel tölt el.Láthatóan számodra sem okozott örömöt, hisz elgondolkodtál rajta, hogy helyes volt-e.
Tehát ezzel a reakcióval a saját érzelemvilágodat is negatív irányba befolyásoltad, ami így önsorsrontás, és szándékos fájdalomokozás egy másik embernek(ebből ered a bűntudatod), ami az én értékrendem szerint akkor is alantas, ha az az ember olyat mondott, ami nem tetszik.
A megbántódásról:
Nem bántottad meg, ő bántódott meg.Ha valaki adni akar neked valamit eldöntheted, hogy elveszed-e.Viszont ha ösztönszinten reagálsz akkor nem vagy tudatos, és megint csak ki vagy szolgáltatva mások akaratának, ahogyan te is azzal, hogy hagytad magad érzelmileg negatív irányba polarizálni, aminek a következménye ez a kérdés is.
Csinálhatod azt is, hogy nem táplálod energiával a helyzetet, így az feloldódik, de amíg bármit is kivált belőled, addig élni fog.
Attól függ, ki a férfi. Ha a pasid, akkor durva volt, ebből sokáig nem lesz szex.
Ha nem, akkor csak közönséges és ostoba beszólás volt, amivel ezúttal te járattad le saját magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!