Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nagyon jó csajokat kérdezem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagyon jó csajokat kérdezem, egy 10/3-as de tiszta és rendezett 170 centis férfinak hogy van esélye lefeküdni veletek?

Figyelt kérdés
2022. dec. 28. 14:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
15%
Vagy itt vagyok én mint 185 cm-es sportos 10/7-es 😉
2022. dec. 28. 14:31
 2/16 A kérdező kommentje:
1-es takarodj már ki az utcára, annyi nőt szerezhetsz amennyit csak elbír a beszari kis farkad. Az internetet hagyd meg a rondáknak
2022. dec. 28. 14:44
 3/16 anonim ***** válasza:
54%
Sehogy.
2022. dec. 28. 14:44
 4/16 anonim ***** válasza:
18%
#2 Oké tiéd a terep jogos ✌️
2022. dec. 28. 14:47
 5/16 anonim ***** válasza:
76%
Biztos van az a pénz amennyiért igen
2022. dec. 28. 14:59
 6/16 anonim ***** válasza:
Csak ha fizetünk érte. 15 év sikertelenség tapasztalata mondatja ezt velem. 15 év alatt egyszer alakult majdnem! valami, egy elvált, zűrös hátterű nővel, de végül ő is felszívódott.
2022. dec. 28. 15:24
 7/16 anonim ***** válasza:
36%

Miből gondolod, hogy 10/3 vagy?

Van a photofeeler nevű oldal, oda tettem ki magamról képeket és egy előnyösebb képem az kapott egyszer 8.6 pontot is az attractive vonalba… De átlagban meg 10/3-10/5 költött kaptam pontokat.

Szóval nagyon kép függő, pedig mindet ugyanazzal a telefonnal lőttem és egyiket sem szerkesztettem.

Ténylegesen szerintem akkor tudhatod meg, hogy hány pontos vagy, hogyha utcán odamész mondjuk 1000 nőhöz és pontoztatod magad és azt átlagolod… De még ez sem jó, mert a többség élőben nem akar majd megbántani és simán megadja a 10/6-ot akkor is ha nagyon csúnya vagy.

Amúgy mint mondtam, átlagosan olyan 10/4 pont körül vagyok, legalábbis a photofeeler alapján és mégis voltak már csajok akik kezdeményeztek nálam…

Gimi végén pl. az osztály jó csaja is elhívott randizni.

2022. dec. 28. 15:35
 8/16 anonim ***** válasza:
41%

#7. vagyok, amúgy ha gondolod, akkor nyugodtan küldj priviben képet az arcodról…

Full heteró srác vagyok, de ha szeretnéd elmondom őszintén hogy szerintem hogy nézel ki, hány pontos vagy.

Persze nem muszáj, ahogy gondolod, csak egy ötlet.

2022. dec. 28. 15:37
 9/16 anonim ***** válasza:

185 centi már am kajak lehet 7/10 pusztán a magasság miatt, de még egy 7-esnek is elég sok kihivása tud lenni. 8-as csávókáknak már kezd méltányosan nehéz lenni a terep, szóval ami úgy nagyjából jogosan elvárható lenne igy csajozás terén.

De 8 alatt egy merő kínlódás és exponenciálisan nagyobb szenvedés ahogy a csávóka egyre kisebb genetikai értéket képvisel.

2022. dec. 28. 15:45
 10/16 A kérdező kommentje:
185 centisen tökmindegy mit csinálsz, mindenképpen lesz nőd ráadásul jó nőd, kivéve ha valami durva fogyatékossága van.
2022. dec. 28. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!