Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol ronthatom el? Ti hol és hogyan szoktatok nőként ismerkedni ? 24/N
Hiába keresem, nem találom a szerelmet. Valahogyan elkerül.
Sose azok a férfiak találnak be, akikkel szívesen randiznék, ismerkednék.
Nem tartom magamat csúnyának, sokan szoktak dicsérni, hogy milyen szép vagyok és mellette intelligens is. Dolgozom egyetem mellett, napi szinten sportolok, igyekszem minél többet adni magamra.
A fentiekben kifejtettekkel ellentétben mégis azt érzem valami nincsen rendben velem.
Akikkel szívesen ismerkednék nem kezdeményeznek..
Kissé konzervatív vagyok és a társkeresők nem igazán az én terepem.
Volt sok matchem Tinderen is, de nem igazán arra vágyok, ami ott megy. Komoly kapcsolatot szeretnék. Nem eltartatni magamat vagy a 3. szexpartner lenni.
Bocsi, ha kicsit össze-vissza lett. Kérlek, ha tudtok, segítsetek!
Hasonló helyzetben vagyok én is, akinél kezdeményezek azt nem érdeklem, aki meg nálam kezdeményez az engem nem érdekel annyira xd
Én most próbálok minél többfelé eljárni, minél több embert megismerni hátha több lehetőségem lesz. Mondjuk ez egyetem meg munka mellett nehézkes, de megtalálom rá az időt szóval lehetséges :D
Én 40+-osan egy gyerekkel kerestem társat. Évekbe telt, de sikerült, badoon. Na az se egy egyetemi szeminárium, de megtaláltam a tűt a szénakazalban. Sokszor éreztem, hogy belefáradtam, elég, ugyanazok a körök ezredjére. De megérte.
Ahogy az 1-es írta: majd eljön a Te időd is.
Elarulod, hogy tudsz napi szinten sportolni egyetem es munka mellett? Milyen sport es mikor csinalod?
Amugy: itt a nyar, jarj el programokra es ugyelj a jo kisugarzasra.
Korán kelek mindig. Van egy időbeosztásom.
Vagy kora reggel vagy késő este edzem ( cross training)
Így van. Nekem is anno a "ne akard görcsösen", "majd akkor jön, amikor legkevésbé számítasz rá" és hasonló lózungokat mondták, mikor már évek óta egyedül voltam és el voltam keseredve.
Ez mind baromság.
Keresni kell és idővel bejön. Az utcán / tescoban / gyerek edzésén / strandon kb a kutya nem megy oda az emberhez ismerkedni. Jó, 40+-osan már más, nem járok egyetemi bulikba, de pl jártam szórakozni, ott se találkoztam senki olyannal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!