Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol ronthatom el? Ti hol és hogyan szoktatok nőként ismerkedni ? 24/N
Hiába keresem, nem találom a szerelmet. Valahogyan elkerül.
Sose azok a férfiak találnak be, akikkel szívesen randiznék, ismerkednék.
Nem tartom magamat csúnyának, sokan szoktak dicsérni, hogy milyen szép vagyok és mellette intelligens is. Dolgozom egyetem mellett, napi szinten sportolok, igyekszem minél többet adni magamra.
A fentiekben kifejtettekkel ellentétben mégis azt érzem valami nincsen rendben velem.
Akikkel szívesen ismerkednék nem kezdeményeznek..
Kissé konzervatív vagyok és a társkeresők nem igazán az én terepem.
Volt sok matchem Tinderen is, de nem igazán arra vágyok, ami ott megy. Komoly kapcsolatot szeretnék. Nem eltartatni magamat vagy a 3. szexpartner lenni.
Bocsi, ha kicsit össze-vissza lett. Kérlek, ha tudtok, segítsetek!
Lány!
Anyád nem mérgező személyiség? Ez fontos, kislány.
Kérdező: Jajj hát én is ugyanígy voltam! Mindig olyanok találtak meg akikhez még gusztusom sem volt, és sose tetszettem viszont annak akinek szerettem volna. Önbizalmam se volt ez miatt mert rondának éreztem magam. Teljesen stílust váltottam, csajosabb kinézet,más haj +fogyás. Majd rá vettem magamat, hogy a nagy szerelmemnek elmondjam, hogy mit érzek. Ő neki is tetszettem de azt a választ kaptam tőle, hogy nem tud mondani se igent de nemet se. Mert tetszek neki de már megismerkedett egy lánnyal és nem akar ki szúrni vele stb. Ezek után le is tettem róla. Úgy voltam vele, hogy ezek után nekem nem kell senki xd szinte mindenkit elutasitottam. Aztán egy fél év után instán és snapen bejelolt egy srác tetszett is meg minden. És szépen kezdte vissza játszani a snap streakeket :)
És egyszer küldtem egy félre érthető képet unoka hogommal mert együtt vacsoráztunk, hogy DATE? (randi?)
És úgy, hogy még soha egy szót se beszéltünk rám írt hogy date!! Ezen nagyon meg lepődtem így elindult egy beszélgetés szimpatikusak voltunk egymásnak (az unoka tesója mondta először a nevemet, hogy milyen jó csaj vagyok és ez miatt követett be, aki mondta a nevemet általános iskolába osztály társam volt) és össze is jöttünk! Azóta is együtt vagyunk lassan 1,5 éve! :)
Úgyhogy ez a sors! A te időd is el fog jönni! Csak légy nyitott mindenre! Én régebben sose fogadtam el "idegen" srácok jeloleset. És tessék ha nem tettem volna sose jövünk össze :)
Bocsi, hogy ilyen kis regényt írtam.😅 Lényeg hogy türelem rózsát terem.. Sok szerencsét☺️
19/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!