Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedjek ezzel a nővel? Megtudta, hogy belém szeretett a férje.
Van egy idősebb férfi munkatársam, egy étteremben dolgozunk mindketten. Jó munkakapcsolat alakult ki közöttünk, de soha nem flörtöltünk egymással. Inkább sokat beszélgettünk és nevettünk. Ha késő éjjel végeztünk, megvárt és hazavitt kocsival. Soha nem nyúlt hozzám "úgy" de visszagondolva az utóbbi időben többször hozzám ért például a derekamnál, a hajamat megérintette. Úgy gondoltam rá, mint egy nagyon jó barátra, szinte már pótapára, hiszen 23 évvel idősebb.
Aztán egyszer csak azt mondta, átkérte magát egy másik étterembe (ugyanaz a tulajdonos), mert nagyon megszeretett, szerelemmel. És mivel nős így semmiképp nem jó ötlet ha a közelemben marad. Hiányzott a társasága de természetesen elfogadtam a döntését, nem akarok senki kapcsolatába belerondítani. Sosem voltam 3., sosem csaltam meg senkit.
Egy kis idő múlva feltűnt, hogy a neje (aki egy helyi élelmiszerboltban dolgozik eladóként) úgy beszél velem, mint a kutyával. A tekintetével megöl. Azóta véletlenül összefutottam az idősebb férfival. Pár mondat beszélgetés után ő maga mondta, hogy a neje valahogy rájött, hogy érzései vannak irányomba, de nem akar elválni. Amikor elmeséltem neki, hogy hogy viselkedik velem a neje szinte bocsánatot kért, hogy én nem tehetek semmiről, ne vegyem magamra.
Ha tehetem más boltba megyek vásárolni de néhány terméket csak ott tudok megvenni (faluról van szó).
Voltatok már hasonló helyzetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!