Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tettek vagy jelek alapján mondanád azt egy idősebb
férfira, hogy nem csak lányaként szeret egy fiatalabb
nőt, hanem többet érez?
Figyelt kérdés
A többet érez alatt szerelmet értek, mert attól tartok az adott férfinál ez a helyzet. Először azt gondoltam biztos csak vonzónak találja mert egy szép fiatal nőről van szó de kezdem kizárni, hogy csak vágyat érez.
Mind munkatársak vagyunk így nap mint nap látom őket. Nekem nagyon szimpatikus ez a férfi, korban is passzolnánk mert mindketten 50 körüliek vagyunk, a fiatalabb nő 29. Szerintem a férfi már látta rajtam, hogy furcsának találom őket és azzal magyarázta a jó kapcsolatukat, hogy ő csak lányaként szereti ezt a nőt.
Először arra kérnélek benneteket, hogy írjátok le szerintetek milyen jelek utalnának arra, hogy itt többről van szó? Ha beleképzelnétek magatokat a helyembe és munkatársakra gondolnátok, mikor kezdenétek gyanakodni?
#9: Miert erdekel teged ez a kerdes? Mert ha a "hazinyulra nem lovunk" a gond, az nem a Te dolgod, ha nem vagy a fonokuk. Ha meg a ferfi erdekel, akkor hajts ra es majd kiderulnek a dolgok. Ebben az esetben viszont aki mer az nyer.😊
2023. jún. 7. 11:39
12/18 A kérdező kommentje:
11-es válaszoló
Igen a férfi számomra nagyon szimpatikus, megfordult a fejemben már korábban, hogy ideális társ lenne, elváltak vagyunk mindketten. De ha ő a kolléganőt szereti, akkor természetesen félreállok.
Apró lépést tenni fogok felé és majd figyelem, ebben megerősítettél most.
2023. jún. 7. 11:50
13/18 Appassionato2022 válasza:
#12: Furcsa, hogy egy felnott nonek ilyesmibem megerosites kell. Eddig miert nem adtad jelet, hogy mint ferfi erdekel? Miert csak most, hogy megjelent a konkurencia? Mert konkurencia, ebben biztos lehetsz. En is elvaltam mostanaban es osszejottem egy korombelivel(50-esek vagyunk,) aki azt mondta, hogy 30-assal o sose ismerkedne- szukseges az azonos erettseg, elethelyzet, tapasztalat, stb. Es ha ez rancokkal jar, hat azzal jar... Szoval legxen onbizalmad es lepj, de tudd: nem o az egyetlen vonzo ferfi, jarj nyitott szemmel! Sok sikert! Ja, es ne elemezd az o kapcsolatukat, a ferfire koncentralj, de csak addig menj el, hogy a kokkegak vagy a fonok szemebe tudj nezni kesobb, barkit is valaszt a ferfi!
2023. jún. 7. 12:17
14/18 A kérdező kommentje:
13 Köszönöm a kedves válaszodat! 🙂
2023. jún. 7. 13:26
15/18 Appassionato2022 válasza:
#14:Minden jot neked!
2023. jún. 7. 14:00
16/18 anonim válasza:
Nőjél már fel! Ez hogy te vele egykorì vagy ez nem hogy nem jogosít fel téged semmire hanem egyenesen undorító! 12 éves korban még elmegy! Innentől a pasik az életük csúcsán lévő 20-30 éves nők iránt éreznek vágyat! Nem a szottyadt 40+ évesek után! 30 után még az is megkotlik aki kimaradt a huszas elején a szórásból! Irigy kutya! És nyilván még izgató sem vagy, nem úgy mint a huszonéveske... Szánalmas amit művelsz! Ilyen elb.ottakkal kell egy helyen lenni munkahely címén. Lépjél inkább ki! Keress valakit aki hozzád való! Egy öregek otthonában!
2023. jún. 7. 14:45
17/18 Appassionato2022 válasza:
#16: Te gárgya vagy! Én nemrég léptem ki egy 20 éves kapcsolartból, ahol 25 évvel volt idősebb a férfi, mint én. Most egy majdnem velem egyidőst szeretek. De egyik kapcsoaltban sem a kornak van szerepe, hanem a mentalitásnak,a 'közös húron pendülésnek', a közös élményeknek, a közös látásmódnak. Nem az volt a lényeg, hogy a 25 év alatt ő megöregedett (én is pont 25-tel lettem isdősebb) hanem az,. hogy 256 év alatt 'elváltoztunk' egymástól. Egyébként az a szánalmas, amit Te művelsz! Belerúgsz valakibe, aki így sincs egészen a topon , ráadásul marhára nincs igazad, mert nem minden férfi a fiatal nőkre bukik, a hamvasságon kívül más értékek is léteznek. És ha ebben nem hinnék őszintén, akkor maradtam volna a 25 éve tartó kapcsolatomban és max az sírhelyem kiválasztásával foglalkoznék.
2023. jún. 7. 15:36
18/18 Appassionato2022 válasza:
#17: Jaj, cseppet félrehordtak az6 ujjaim:) 20 évig tartott az első kapcsolat, kéretik így olvasni.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!