Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha idősebb a nő a férfinél?
Adott a szitu, 1 hónapja randizok egy 22 éves sráccal, én 33.. Külsőmre legtöbben 25-28at tippelnek, de így is látszik h idősebb vagyok tőle vmivel.
Mind a természete, mind az életfelfogása akar egy velem egy korue. Egyszerűen számomra a tökéletes, elképzelt partner.. Csak ez a korkulonbseg bántja az egomat.. Mi lesz később ha idosodni fogok? Ha már nem tetszek neki... Vannak itt párok akiknél nagy a korkulonbseg ellenére (nő javára) jól működik a kapcsolat?
2es épp ez az.. Ismerem már egy ideje, ezért is mentem bele a randiba mert már akkor is nagyon érett felfogásúnak tűnt (volt előttem is idősebb barátnője) és jóval idősebb haverjai is vannak.
Kérdeztem miért nem huszonéves lányokkal randizok, azt mondta azért, mert őket nemtudja hova tenni.. Nemtud velük miről beszélgetni stb
Hát nem tudom. Nekem 20 évesen volt 36 éves szexpartnerem, akit 25-nek tippeltek ránézésre. Namármost már csak azért sem kezdtem volna vele, mert mondjuk 5 év múlva ő 40 felett van ahol már még nehezebb olyat találni akin nem látszik a kor (már 30 felett is sokakon látszik), én meg addigra lettem volna 25. És akkor arról még nem beszéltünk, hogy pl nálad is te már jócskán abban a korban vagy amikor a gyerek aktuális kérdés lehet, ő meg 22 évesen kétlem hogy ilyenben szeretne gondolkodni.
Van több buktató az ekkora korkülönbségben akkor is ha a pasi az idősebb, de szerintem ha a nő akkor még több. Az, hogy ezt bevállaljátok-e az rajtatok áll, pálcát törni senkinek sincs joga. :) 33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!