Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Baj ha idősebb a nő a férfinél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha idősebb a nő a férfinél?

Figyelt kérdés

Adott a szitu, 1 hónapja randizok egy 22 éves sráccal, én 33.. Külsőmre legtöbben 25-28at tippelnek, de így is látszik h idősebb vagyok tőle vmivel.

Mind a természete, mind az életfelfogása akar egy velem egy korue. Egyszerűen számomra a tökéletes, elképzelt partner.. Csak ez a korkulonbseg bántja az egomat.. Mi lesz később ha idosodni fogok? Ha már nem tetszek neki... Vannak itt párok akiknél nagy a korkulonbseg ellenére (nő javára) jól működik a kapcsolat?

2023. máj. 12. 12:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
80%
Teljesen mindegy másoknál mi van, ha te ezt magadban nem tudod helyre rakni.
2023. máj. 12. 12:53
 2/15 anonim ***** válasza:
76%
Én 22 évessel biztosan nem randiznék, nekem az már 26 évesen is túl nagy különbség volt, sokmindenben éretlen és tapasztalatlan volt még. De ha neked jó, hajrá.
2023. máj. 12. 12:55
 3/15 anonim ***** válasza:
36%
Nem baj egyáltalán szerintem. Csak fordítva szokott menni a pedofilozás.
2023. máj. 12. 12:59
 4/15 anonim ***** válasza:
34%
Igen.
2023. máj. 12. 13:07
 5/15 A kérdező kommentje:

2es épp ez az.. Ismerem már egy ideje, ezért is mentem bele a randiba mert már akkor is nagyon érett felfogásúnak tűnt (volt előttem is idősebb barátnője) és jóval idősebb haverjai is vannak.

Kérdeztem miért nem huszonéves lányokkal randizok, azt mondta azért, mert őket nemtudja hova tenni.. Nemtud velük miről beszélgetni stb

2023. máj. 12. 13:11
 6/15 anonim ***** válasza:
94%
Két felnőtt emberről van szó. Döntsétek el ti, hogy mi az, ami zavar titeket, és mi az, ami nem. :-)
2023. máj. 12. 13:11
 7/15 anonim ***** válasza:
Ha neki nem zavar, akkor nem mindegy?
2023. máj. 12. 13:18
 8/15 anonim ***** válasza:
47%

Hát nem tudom. Nekem 20 évesen volt 36 éves szexpartnerem, akit 25-nek tippeltek ránézésre. Namármost már csak azért sem kezdtem volna vele, mert mondjuk 5 év múlva ő 40 felett van ahol már még nehezebb olyat találni akin nem látszik a kor (már 30 felett is sokakon látszik), én meg addigra lettem volna 25. És akkor arról még nem beszéltünk, hogy pl nálad is te már jócskán abban a korban vagy amikor a gyerek aktuális kérdés lehet, ő meg 22 évesen kétlem hogy ilyenben szeretne gondolkodni.

Van több buktató az ekkora korkülönbségben akkor is ha a pasi az idősebb, de szerintem ha a nő akkor még több. Az, hogy ezt bevállaljátok-e az rajtatok áll, pálcát törni senkinek sincs joga. :) 33/F

2023. máj. 12. 13:18
 9/15 anonim ***** válasza:
#5 hagyjuk már, hogy egy 22 éves nem tud miről beszélgetni mondjuk egy 27-29 évessel. Na meg ezek szerint nem a kor határozza meg az érettséget, rá igaz de a nőkre nem? Fura…
2023. máj. 12. 13:19
 10/15 anonim ***** válasza:

Nekem is tetszett az amiből a kérdésedet merítetted:D

[link]

2023. máj. 12. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!