Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen tettek vagy jelek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen tettek vagy jelek alapján mondanád azt egy idősebb férfira, hogy nem csak lányaként szeret egy fiatalabb nőt, hanem többet érez?

Figyelt kérdés

A többet érez alatt szerelmet értek, mert attól tartok az adott férfinál ez a helyzet. Először azt gondoltam biztos csak vonzónak találja mert egy szép fiatal nőről van szó de kezdem kizárni, hogy csak vágyat érez.

Mind munkatársak vagyunk így nap mint nap látom őket. Nekem nagyon szimpatikus ez a férfi, korban is passzolnánk mert mindketten 50 körüliek vagyunk, a fiatalabb nő 29. Szerintem a férfi már látta rajtam, hogy furcsának találom őket és azzal magyarázta a jó kapcsolatukat, hogy ő csak lányaként szereti ezt a nőt.

Először arra kérnélek benneteket, hogy írjátok le szerintetek milyen jelek utalnának arra, hogy itt többről van szó? Ha beleképzelnétek magatokat a helyembe és munkatársakra gondolnátok, mikor kezdenétek gyanakodni?

Köszönöm előre is

2023. jún. 7. 09:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
62%

Látatlanban mondom, hogy nem csak lányaként tekint rá, mondjon bármit.

Ha te nem vagy egy kiköpött Jlo, akkor a fiatalabb fogja erdekelni, nem te.

2023. jún. 7. 09:42
 2/18 anonim ***** válasza:
20%
Nem tudom mit kell ezen titkolnia mondjuk. Én 30 éves vagyok és simán felvállalom a 30-40 éves női munkatársaim előtt, hogy 21 éves barátnőm van. Nem kezdek el magyarázkodni, hogy miért nem egy 29, 30 vagy 35 évessel jöttem össze.
2023. jún. 7. 09:48
 3/18 anonim ***** válasza:
95%
Az iránt nincs vágy akikre a lányukként tekintenének.
2023. jún. 7. 10:02
 4/18 anonim ***** válasza:
18%
2. vagyok. Mi rosszat mondtam?
2023. jún. 7. 10:04
 5/18 anonim ***** válasza:
0%
Idosebb ferfiak mar nem szoktak szerelembe esni fruskak miatt. A farkuk es az egojuk miatt szinlelnek dolgokat, amit a tapasztalatlan lanyok beneznek.
2023. jún. 7. 10:07
 6/18 anonim ***** válasza:
5%
5. De, pont hogy a fiatalabb lányokba lehet őszintén szerelmesnek lenni. Jó én nem 50 vagyok, de előtte 3-4 évig nem voltam szerelmes, amikor szerelmes lettem a barátnőmbe.
2023. jún. 7. 10:12
 7/18 anonim ***** válasza:
Annyira szánalmas, akkor legyen inkább egyenes, nem ertem miért kell magyarázkodni, hacsak nem mind a kettőtökre hajt egyszerre.
2023. jún. 7. 10:16
 8/18 A kérdező kommentje:

Nem hajt rám, jó munkatársi kapcsolat van köztünk, mindig udvarias, kedves. De ezzel a nővel sokkal figyelmesebb, sokat törődik vele. Sokat beszélgetnek, viccelődnek, apróságokat hoz be neki, ha olyat főz neki is hoz egy adaggal. Szerintem a nő csak barátkozik vele, de látom ő is nagyon kedveli a férfit. De azt figyeltem, hogy a férfi pillantása mindig megváltozik ha ránéz a nőre. Boldognak tűnik amikor a közelében van. Egyszer láttam a vágyat a szemében, amikor figyelte a nőt de semmi pajzánt nem hallottam még részéről.

Lehet igaza van aki írta, hogy ha ott a vágy, ott már nincs "lányomként szeretem".

2-es, azért ha 30 évessel 21 évessel vagy együtt abban nincs semmi meghökkentő, nem is értem miért írtad. De itt egy 50 éves férfi érzéseiről van szó egy fiatal nő irányába.

2023. jún. 7. 10:42
 9/18 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem előbb írni, hogy ha van is valami kettejük között, az kialakulóban lehet. Ezért kérdeztem, hogy milyen jelei lehetnek ha a férfi részéről már van érzelem.
2023. jún. 7. 10:45
 10/18 Appassionato2022 ***** válasza:
#4: Semmi rosszat nem mondtal, csak dokn itt belekepzeltek magukat a 30-40 eves nok helyzetebe. 😃
2023. jún. 7. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!