Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nem érzem jól magam a barátom nélkül?
Egy éve élünk együtt és megszoktuk, hogy nagyon sokat vagyunk együtt. 10 hónapig sokat voltunk otthon, ő nem dolgozott egyetem mellett, én meg hibridben voltam, 3 nap HO 2 nap bent.
Az elmúlt 2 hónapban viszont neki lett munkája, én meg váltottam munkahelyet. Mindketten bejárunk heti ötször. Reggel elköszönünk és legközelebb csak fél 5kor találkozunk, közben Messengeren beszélünk pár szót, de olyan sokat nem tudunk írni.
Tudom, hogy ez a normális, hogy a párok dolgoznak és csak este és hétvégén vannak együtt, de nem ehhez vagyok szokva. Rossz a közérzetem, szomorú gondolataim vannak egész nap, levert vagyok. Amikor hazaérek akkor már jobb. Összebújunk, beszélgetünk és a kedvem is jó lesz. De nem vagyunk együtt végig, mert me time meg egyéb elfoglaltságok.
Ezt csak meg kell szokni?
Írtam hogy csinálunk mindketten egyéb dolgokat is. Pont ezért kevés az együtt töltött idő. Mert munka van, aztán két óra együtt, majd minden más (átlagosan). Home officeban legalább együtt voltunk napközben, olyan munkám volt, hogy tudtam közben mást is csinálni meg szünetet tartani, és munkaidő után mentem barátokkal vagy me timeoltam.
Ne hozzátok ki már ebből is azt, hogy az egyik fél egy pióca aki le sem szállna a párjáról a másik meg mindent csinálna csak nem vele lenne :D
Annyira mégsem hiányozhat, ha kapcsolatban vagytok, te meg barátként hivatkozol rá.
Dedó
Hm?
Teljesen normális, ha barátomnak hívom, ő meg barátnőmnek, nem vagyunk házasok, se eljegyezve, húszas éveink elején vagyunk.
Ilyet még életemben nem hallottam, hogy ez gáz lenne :D
Akkor keressetek home office lehetőséget, közös munkahelyet vagy részmunkaidős állást.
Más is ugyanígy van kapcsolatban. Reggel elköszönnek, délután/este találkoznak, beszélgetnek és együtt vannak majd kezdik előről. Hétvégén meg együtt vannak, programoznak stb. Nap közbenre meg maradnak a rövid telefon hívások, üzenetek.
Szoknod kell, ennyi. Ha fél év múlva is ezt érzed akkor ott problémák vannak.
"Ne hozzátok ki már ebből is azt, hogy az egyik fél egy pióca aki le sem szállna a párjáról a másik meg mindent csinálna csak nem vele lenne :D"
. Nem is feltételeztem ezt, amíg nem írtad le. Eléggé megdöbbentő a reakciód.
Hát itt mindenki ki van osztva, ha panaszkodik, mert a párja 3 napja nem is ír neki, hogy hagyja már élni, ezért a reakció :D
Meg itt is úgy írtok, hogy hagyni kell levegőhöz jutni. Igen természetesen. Én is így gondolom. Hagyom is, ő is engem. De ettől függetlenül hiányozhat, szerethetek vele többet lenni.
Érdekelt, megszokás kérdése, vagy van e esetleg praktika arra, hogy ez elviselhetőbb legyen, amíg hozzá szokom. Írtatok is normális választ, köszi!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!