Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, ha nem érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nem érzem jól magam a barátom nélkül?

Figyelt kérdés

Egy éve élünk együtt és megszoktuk, hogy nagyon sokat vagyunk együtt. 10 hónapig sokat voltunk otthon, ő nem dolgozott egyetem mellett, én meg hibridben voltam, 3 nap HO 2 nap bent.

Az elmúlt 2 hónapban viszont neki lett munkája, én meg váltottam munkahelyet. Mindketten bejárunk heti ötször. Reggel elköszönünk és legközelebb csak fél 5kor találkozunk, közben Messengeren beszélünk pár szót, de olyan sokat nem tudunk írni.

Tudom, hogy ez a normális, hogy a párok dolgoznak és csak este és hétvégén vannak együtt, de nem ehhez vagyok szokva. Rossz a közérzetem, szomorú gondolataim vannak egész nap, levert vagyok. Amikor hazaérek akkor már jobb. Összebújunk, beszélgetünk és a kedvem is jó lesz. De nem vagyunk együtt végig, mert me time meg egyéb elfoglaltságok.

Ezt csak meg kell szokni?

2023. jún. 5. 06:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
21%

"Hát itt mindenki ki van osztva, ha panaszkodik, mert a párja 3 napja nem is ír neki, hogy hagyja már élni, ezért a reakció :D"

. Ja, hogy már a kezdetektől le voltunk írva... akkor minek a kérdés? Házhoz menni a lóf*szért?

"Meg itt is úgy írtok, hogy hagyni kell levegőhöz jutni."

. Az a válasz jóval később született.

Mindegy pontozzál le. Engem csak az zavar, hogy írok egy korreket választ, személyes tapasztalatra alapozva, erre lepontozol tök feleslegesen.

2023. jún. 5. 08:58
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem én pontoztalak le, nem csak a kérdező tud pontozni.
2023. jún. 5. 09:03
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Vigyázni kell ezzel kérdező, mert könnyen kialakulhat így nálad a társfüggés. Vagyis amikor a saját jó közérzeted mindig a másikon múlik.

Akik társfüggők lesznek, azok szoktak egy esetleges szakítás után bekerülni a pszichiátriára idegösszeomlással. Mivel képtelenek egyedül megélni a megelégedettség érzését. Nekik mindig kell egy másik ember (a párjuk) különben egyedül depresszióba zuhannak.

Természetesen nem mondom hogy nálad ez van, de könnyen átbillenhet a mérleg nyelve ebbe az irányba.

Én még abban a korban voltam fiatal amikor nem volt internet, sem okostelefon. Mindenki elment dolgozni, suliba és addig nem tudtunk semmit a másikról. Nem lehetett irkálni a másiknak munkaidőben arról, hogy most vettem levegőt és szépen süt a nap stb.

Mégis voltak tartalmas párkapcsolatok, ahol örültünk egymásnak munka után, volt megbeszélni való, kivel mi történt aznap stb. Így nem alakult ki függőség sem a másiktól. HO sem létezett, megszokták az emberek hogy csak munka után találkoztak.

Nálad is el kell telnie egy kis időnek amíg megszokod az új rendszert, nyilván kellemetlen ezt az időt kivárni. De igyekezz azon, hogy ne függj ennyire a másiktól (jó közérzeti értelemben), mert ha valamikor egyszer nem lesztek együtt, akkor te bajban leszel pszichés értelemben.

2023. jún. 5. 09:32
 14/18 anonim ***** válasza:
42%
Én megjártam pszichiátriát mikor szakítottak velem. Ott tanultam meg, hogy egy nő sem ér annyit, hogy tönkre menjek. És ezt meg is szoktam mondani nekik, mikor randevúra hívnak.
2023. jún. 5. 09:43
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Off: 14. Képzelem első randin: "figyu,figyu... gyorsan tisztázzunk valamit, még mielőtt bármit is mondasz - nekem egy nő sem ér annyit, hogy tönkre menjek" :'D

Nagyon punk, ugyanakkor kicsit erőltetett is.

On: kérdező! Annál rosszabb nincs, amikor össze vagy zárva valakivel nonstop. Annál örömtelibb a találkozás, ha nem látjátok egymást egy ideig.

2023. jún. 5. 11:14
 16/18 anonim ***** válasza:
Gyerekek, éljétek túl valahogy.
2023. jún. 5. 12:03
 17/18 anonim ***** válasza:
52%

Amúgy a me timeot lehet úgy is írni, hogy én idő.

Minek írsz le egy regényt magyarul, ha teljesen feleslegesen oda írsz angolul két szót.

2023. jún. 5. 16:16
 18/18 anonim ***** válasza:
Menj el pszichológushoz, ne járj úgy mint én.
2023. jún. 6. 02:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!