Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz valakit nagyon szeretni?
Miért kell eldobnunk az életünkből egy olyan embert aki sírva, gyalázva saját magát,csukladozó hanggal könyörög, hogy,, maradj velem mert szükségem van rád,,?
Eldobnál egy ilyen személyt?
Valakit nagyon szeretni nem gáz, hanem egy érzés, amit nem irányítunk.
Az a gáz, ha a másik más többször bántotta, és nem mutat hajlandóságot változásra, az alanyunk pedig mégis mindig újabb és újabb esélyeket ad neki annak ellenére, hogy a másik semmit nem változik. Na az gáz, mert az ember saját magát teszi tönkre
Megkérdezhetem, mi történt?
Eldobtam, mert másfél éven keresztül, egy előzetes fél éves beetetés után folyamatosan bántott, rosszul bánt velem. Aztán persze ő is könyörgött, kapcsolat alatt nem volt hajlandó változtatni, így, hogy szakítani akartam, már hirtelen igen. Meg is mondta, hogy őt nem érdekli, mit érzek, csak az számít neki, hogy vele maradjak. Ezt is azért akarta, mert nem jó a csajozásban, nem akarta elölről kezdeni az ismerkedést. Jött azzal, hogy ő nélkülem öngyilkos lesz, nem érdemes már élnie, szüksége van rám, ha nem talál azonnal valakit, akkor belehal, neki már nincs ideje.
Ki akarna egy ilyennel maradni? Egyértelmű, hogy nem engem szeret, csak kapcsolatfüggő. Akkor kell jól bánni a másikkal, amikor még együtt vagytok, nem utána ígérgetni mindent.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!