Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Gáz valakit nagyon szeretni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz valakit nagyon szeretni?

Figyelt kérdés

Miért kell eldobnunk az életünkből egy olyan embert aki sírva, gyalázva saját magát,csukladozó hanggal könyörög, hogy,, maradj velem mert szükségem van rád,,?

Eldobnál egy ilyen személyt?

#gáz #ciki #szerelmes #önbántalmazás #Életem történése
2023. jún. 4. 23:42
1 2
 1/18 anonim válasza:
72%
Meg egy ilyen retardalt kerdest.. De legalabb rossz kategoriaba is irtad ki.
2023. jún. 5. 00:04
 2/18 anonim ***** válasza:
82%

Valakit nagyon szeretni nem gáz, hanem egy érzés, amit nem irányítunk.

Az a gáz, ha a másik más többször bántotta, és nem mutat hajlandóságot változásra, az alanyunk pedig mégis mindig újabb és újabb esélyeket ad neki annak ellenére, hogy a másik semmit nem változik. Na az gáz, mert az ember saját magát teszi tönkre

Megkérdezhetem, mi történt?

2023. jún. 5. 03:01
 3/18 anonim ***** válasza:
86%
Nem gáz elmondani az érzéseid, viszont ha valaki nemet mond, tartsd tiszteletben, másra nem erőszakolhatod rá magad, hogy "szeress, mert azt mondtam".
2023. jún. 5. 05:49
 4/18 anonim ***** válasza:
76%
Szeretni nem, megalázkodni és könyörgni vagy zsarolni a másikat már igen. Sajnos pedig ezzel sokan vannak így. Ha valami nem jó mindkét fél számára és az egyik szakítani akar, akkor az nem opció, hogy köteleznéd arra, hogy de igenis maradjon veled, mert te nem tudsz nélküle boldog lenni.
2023. jún. 5. 06:56
 5/18 anonim ***** válasza:
47%
Ma sajna már elértéktelenedett az emberi kapcsolatok-érzések, ezt (is) fel kellene éleszteni e társadalomban.
2023. jún. 5. 07:07
 6/18 anonim ***** válasza:
19%
Én nagyon szerettem régen a csokit. Mára már szuvasok a fogaim, és egy-kettő már ki is pottyant. Ha meglátok valakinél egy csokoládét feléled bennem a harag és kedvem lenne bosszút állni, és elégtételt venni a sérelmeimért.
2023. jún. 5. 07:47
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Különbség, hogy ő is szeret, vagy nem szeret és te könyörögsz, hogy szeressen, megalázod magad... Na az utóbbi baromira ciki.
2023. jún. 5. 08:25
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Eldobtam, mert másfél éven keresztül, egy előzetes fél éves beetetés után folyamatosan bántott, rosszul bánt velem. Aztán persze ő is könyörgött, kapcsolat alatt nem volt hajlandó változtatni, így, hogy szakítani akartam, már hirtelen igen. Meg is mondta, hogy őt nem érdekli, mit érzek, csak az számít neki, hogy vele maradjak. Ezt is azért akarta, mert nem jó a csajozásban, nem akarta elölről kezdeni az ismerkedést. Jött azzal, hogy ő nélkülem öngyilkos lesz, nem érdemes már élnie, szüksége van rám, ha nem talál azonnal valakit, akkor belehal, neki már nincs ideje.

Ki akarna egy ilyennel maradni? Egyértelmű, hogy nem engem szeret, csak kapcsolatfüggő. Akkor kell jól bánni a másikkal, amikor még együtt vagytok, nem utána ígérgetni mindent.

2023. jún. 5. 09:08
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Eldobtam, igen. Hasonló volt a helyzet, mint a #8nál. 3 évig előtte pokollá tette az életem, lelkileg tönkre vágott, és kezdett fizikailag is durvulni. Aztán amikor érezte, hogy itt most tényleg komoly a helyzet, bőgött, könyörgött, térdre esett, toporzékolt, hogy ő megöli magát stb. Minden emberi tartsátok feloldott akkor előttem, őszintén, csak jobban esett minél jobban megalázta magát. Aztán jó darabig még betalált néha a könyörgéssel meg a zsarolásokkal. Normális egészséges ember nem csinál ilyen patáliát, persze, nehéz szakítani, fájdalmas dolog, de ilyen megalázkodást nem csinálunk. Intelligens ember ezt felfogja, és elengedi.
2023. jún. 5. 10:00
 10/18 anonim ***** válasza:
"sírva, gyalázva saját magát,csukladozó hanggal könyörög, hogy,, maradj velem mert szükségem van rád,,?" - miért jó neked gyalázni saját magad és megalázni a másik előtt? Te miért nem szereted saját magad? Ezen kellene gondolkodni és valószínűleg jót tenne neked egy pszichoterápia.
2023. jún. 5. 10:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!