Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Gáz valakit nagyon szeretni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz valakit nagyon szeretni?

Figyelt kérdés

Miért kell eldobnunk az életünkből egy olyan embert aki sírva, gyalázva saját magát,csukladozó hanggal könyörög, hogy,, maradj velem mert szükségem van rád,,?

Eldobnál egy ilyen személyt?

#gáz #ciki #szerelmes #önbántalmazás #Életem történése
2023. jún. 4. 23:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
67%
Aki ilyen szintekig süllyed, annál súlyos gondok vannak. Ilyen emberrel nem lehet egészséges párkapcsolatban élni, mert valami nagyon nem stimmel vele. Ez nem a nagyon szertés kategória.
2023. jún. 5. 10:50
 12/18 anonim ***** válasza:
Egyetértek. Amikor a másik már odáig jut a kapcsolatban, hogy elküld, akkor legyen annyi tisztelet bennem saját magam iránt, hogy nem csúszok-mászok előtte. Sajnos egy ilyen embert nem lehet szeretni, mert saját magát sem tiszteli, nem szereti.
2023. jún. 5. 10:52
 13/18 anonim ***** válasza:
Szeretni nem gáz. A szeretet egy jó dolog. Édesanyád is szeret - jó esetben. Betegesen csüngeni a másikon igen, gáz. Sokan nem tudják megkülönböztetni a kettőt.
2023. jún. 5. 11:19
 14/18 anonim ***** válasza:
Mert mentális gondjai vannak. Az ilyen ember amúgy is csak szenvedne, ill. a te életed is egy szenvedés lenne mellette.
2023. jún. 5. 11:20
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
"sírva, gyalázva saját magát,csukladozó hanggal könyörög, hogy,, maradj velem mert szükségem van rád,,?" - ez nem szeretet, hanem érzelmi zsarolás.
2023. jún. 5. 11:21
 16/18 anonim ***** válasza:
Egy kapcsolat két emberen múlik. Ha csak egyik oldalról vannak meg a megfelelő érzések, akkor azt a fene megette.
2023. jún. 5. 13:53
 17/18 A kérdező kommentje:

Azt mondta még mindig szeret és ezért könyörögtem neki, mivel ha tényleg akkor attól, hogy,, lettek lány barátai,, együtt lehettünk voltna még de valószínű meg tetszett neki ott az egyik akit megismert és ezért is nem akar velem maradni

Egyáltalán nincs a dolognak semmi köze olyanhoz amiket írtatok, bár nem is írtam le az egész sztorit

Remélem így érthetőbb kicsit

2023. jún. 8. 19:49
 18/18 A kérdező kommentje:

Ez az egesz azert is furcsa nekem mert pont o volt az aki nem akart elvesziteni engem, aztán meg a semmibol lettek lany barátai és mivel én szerettem a fekete hajat szokere is festi stb stb

Reménytelen tini szerelem, de attól tényleg nem kellett volna a másikat így,, beetetni,,

2023. jún. 8. 19:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!