Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz valakit nagyon szeretni?
Miért kell eldobnunk az életünkből egy olyan embert aki sírva, gyalázva saját magát,csukladozó hanggal könyörög, hogy,, maradj velem mert szükségem van rád,,?
Eldobnál egy ilyen személyt?
Azt mondta még mindig szeret és ezért könyörögtem neki, mivel ha tényleg akkor attól, hogy,, lettek lány barátai,, együtt lehettünk voltna még de valószínű meg tetszett neki ott az egyik akit megismert és ezért is nem akar velem maradni
Egyáltalán nincs a dolognak semmi köze olyanhoz amiket írtatok, bár nem is írtam le az egész sztorit
Remélem így érthetőbb kicsit
Ez az egesz azert is furcsa nekem mert pont o volt az aki nem akart elvesziteni engem, aztán meg a semmibol lettek lany barátai és mivel én szerettem a fekete hajat szokere is festi stb stb
Reménytelen tini szerelem, de attól tényleg nem kellett volna a másikat így,, beetetni,,
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!