Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Regen joban voltunk irtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Regen joban voltunk irtam neki de nem reagalt, letiltottam. Ha bejelolom egy bolondnak fog gondolni vajon?

Figyelt kérdés

Van egy fiu akivel jo viszonyban voltunk, ismerkedtunk komoly kapcsolat volt a cel, viszont volt egy dolog amin nem tudtunk valtoztatni akkor, emiatt nem tudtunk talalkozni es ekkor en ugy dontottem nem beszelek vele tobbet. Le is tiltottam, hogy veletlenul se tudjunk kapcsolatba kerulni ujra.

Aztan csak orlodtem, rajottem hogy rossz dontest hoztam es probaltam kibekulni vele, feloldottam es irtam neki. Nem reagalt..annyira felidegesitettem magam ezen, hogy megint letiltottam.

Azota 1 honap telt el.

En ezalatt az 1 honap alatt, uj facebook profilt csinaltam.

Folyamatosan azon gondolkodok, hogy be kellene jelolnom ot, utoljara megprobalni felvenni vele a kapcsolatot..ha elutasitja a jelolest, elengedem ot de utoljara valamit csinalnom kell. Tudom, hogy en hibaztam amikor eloszor letiltottam, gyerekes voltam.

Beszelni szeretnek vele.

Bolondnak fog tartani engem? Mert en jelenleg annak erzem magam, de akkor is bejelolnem, mert ha van ra 1%esely hogy ujra beszelunk, akkor en bevallalom hogy bolondnak nez.

2023. jún. 1. 22:43
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Olyan idoszakban irtam neki, amikor bulizott es nyaralt. Meg sem nezte. 2 napig vartam hogy valaszoljon..azzel nyugtatom magam, hogy lehet hogy nem volt ideje irogatni
2023. jún. 1. 22:50
 2/17 anonim ***** válasza:
Uj fiokja van neki is lehet.
2023. jún. 1. 22:57
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem nem érdekled már. Amúgy meg miért akarna újra kapcsolatba kerülni veled ha állandóan szórakozol vele? Főként ez a gyerekes viselkedés és hiszti az oka mindennek. Szóval szerintem kiméld meg magad a csalódástól. Legközelebb próbáld okosabban intézni az ilyen eseteket. Csak a hibákból tanulunk.
2023. jún. 1. 23:27
 4/17 anonim ***** válasza:
3. Vagyok. Azt még le akartam írni csak végül kiment a fejemből. Hogy ha úgy érzed valamit meg kell tenned akkor ne kérdezz meg idegeneket mert hidd el csak te ismered teljesen a szituációt és senki más nem tud jobb döntést hozni mint te.
2023. jún. 1. 23:29
 5/17 A kérdező kommentje:
De en nem akarok mar szorakozni vele eppen ezert akarok vele beszelni.
2023. jún. 1. 23:30
 6/17 A kérdező kommentje:

4

Koszi, ez jol jott most

2023. jún. 1. 23:31
 7/17 anonim ***** válasza:
Hát figyu. Akkor is ezt gondoltad amikor másodszorra jelölted vissza? Mert akkor az elmond pár dolgot a helyzetről.
2023. jún. 1. 23:32
 8/17 anonim ***** válasza:
Ha az üzenetedet se olvasta el, a jelölésre se fog reagálni semmit. Hogy miért nem? Mert nem érdekled!
2023. jún. 1. 23:34
 9/17 A kérdező kommentje:
Semmit nem tudsz rolunk, azon kivul amit leirtam.
2023. jún. 1. 23:35
 10/17 anonim ***** válasza:

Telefonszámát nem tudod?

Szerintem élőszóban több az esély,

mert váratlanul éri a hívás.

Jobb mint írogatni, jelölni.

2023. jún. 1. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!