Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Regen joban voltunk irtam neki de nem reagalt, letiltottam. Ha bejelolom egy bolondnak fog gondolni vajon?
Van egy fiu akivel jo viszonyban voltunk, ismerkedtunk komoly kapcsolat volt a cel, viszont volt egy dolog amin nem tudtunk valtoztatni akkor, emiatt nem tudtunk talalkozni es ekkor en ugy dontottem nem beszelek vele tobbet. Le is tiltottam, hogy veletlenul se tudjunk kapcsolatba kerulni ujra.
Aztan csak orlodtem, rajottem hogy rossz dontest hoztam es probaltam kibekulni vele, feloldottam es irtam neki. Nem reagalt..annyira felidegesitettem magam ezen, hogy megint letiltottam.
Azota 1 honap telt el.
En ezalatt az 1 honap alatt, uj facebook profilt csinaltam.
Folyamatosan azon gondolkodok, hogy be kellene jelolnom ot, utoljara megprobalni felvenni vele a kapcsolatot..ha elutasitja a jelolest, elengedem ot de utoljara valamit csinalnom kell. Tudom, hogy en hibaztam amikor eloszor letiltottam, gyerekes voltam.
Beszelni szeretnek vele.
Bolondnak fog tartani engem? Mert en jelenleg annak erzem magam, de akkor is bejelolnem, mert ha van ra 1%esely hogy ujra beszelunk, akkor en bevallalom hogy bolondnak nez.
4
Koszi, ez jol jott most
Telefonszámát nem tudod?
Szerintem élőszóban több az esély,
mert váratlanul éri a hívás.
Jobb mint írogatni, jelölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!