Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veled olyan, hogy letiltottál valakit aztan idővel megbántad, de már nem merted feloldani?
Letiltott engem egy számomra fontos személy, szerintem idegből, nem gondolt bele hogy megszakad minden köztünk. Ez nagyon régen történt, azóta sem beszéltünk. De még most sem értem, hogyan lehet ez.
Ő egy nagyon büszke ember, és olyan hogyha mond vagy tesz valamit, soha nem tenne az ellenkezojet.
Megbánta vajon?
Az, hogy rosszul esett az nem kifejezes.
En megkerdeznem, csak felek hogy egy orultnek fog gondolni hogy ennyire bennem maradt ez
"nem gondolt bele hogy megszakad minden köztünk"
De, hiszen tiltott. Tehát akarta, hogy megszakadjon minden köztetek.
Ha te letiltasz valakit, akkor mit szólnál, ha kérdőre vonna, vagy megkeresne? Ezt nevezik zaklatásnak.
Szerintem örülj annak, hogy így alakult. Mellette nem tudnál felszabadulni, és boldog lenni. Legyél olyannal, aki téged akar. :)
Sosem bantam meg.
Ha mar regota tiltolistan van, eszebe se jutna feloldani.
Te nemtudtal tullepni rajta. Irany pszichologus
A mai emberek tűrésképtelensége felfoghatatlan. EGy barom volt.
Ha régen is így viselkedtek volna az emberek, ma nem léteznénk. Úgyhogy ez csak rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!