Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok volt mikor online...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok volt mikor online ismerkedésnél kitöröltetek vagy letiltottatok valakit, ha igen miért?

Figyelt kérdés
Egy hete kezdtem el ismerkedni egy lánnyal minden rendben volt és azt látom, hogy letiltott facebookrol. Miért nem írta le, hogy nem akar ismerkedni velem?
2016. jan. 24. 18:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

hogy ne kelljen magyarázkodnia,miért nem akar veled beszélni többet.

megmondom őszintén,nekem is volt,h megfordult a fejemben ,h letiltsak srácokat ,még akkor is ,ha nekiálltunk már ismerkedni,mert ha látja,h írt már 10x szer egy sziát ,és én erre semmit,akkor vehetné igazán a lapot,h nem szeretnék beszélgetni.

vannak olyan esetek,amikor csak egy két mondattal,de nagyon el tudják rontani az addig kialakított képet,és olyankor szépen elköszönök ...mikor pedig megint ír,nem írok vissza.

valami ilyesmi lehetett nálad is. persze megértem,h rossz érzés,kinek ne lenne az, de engedd el . ha már tiltott is,akkor valószínű,h zavaró volt neki a közeledésed,és nem akar magyarázkodni emiatt.

2016. jan. 24. 18:32
 2/18 anonim válasza:
91%
persze, hogy volt! személyszerint azért tettem, mert megijedtem, talán túl gyorsan haladtunk a beszélgetésbe
2016. jan. 24. 18:33
 3/18 A kérdező kommentje:
Nem írtam rá olyan sokszor, mindig finoman próbáltam felé közlekedni. De attól függetlenül, hogy elsőre nem voltam szimpi még ismerkedhettünk volna aztán lehet más kép alakult ki volna rólam. Én még az olyan lányokkal is próbálok ismerkedni akik nekem nem szimpatikusak csak barátilag és elmondom nekik, hogy többet nem szeretnék aztán az is abbamarad. Az a baj, hogy sokan keveset fordítanak az ismerkedésre holott civilizált társaslények vagyunk.
2016. jan. 24. 18:36
 4/18 A kérdező kommentje:
Na meg eleinte nehezen ismerkedek beszélgetek és nekem kell egy kis idő, hogy feloldódjak.
2016. jan. 24. 18:37
 5/18 anonim ***** válasza:
16%
Szép csúsztatások, de általában akkor van ez, ha az illető ronda.
2016. jan. 24. 18:37
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
érdekes ,amit írsz...mert én erre nem igen látok példát,h valaki kerek perec így megírja,h " bocsi,de nem szeretnék veled többet ismerkedni,szia". nem ,ez általában nem így megy,hanem ,h többet nem ír a másiknak,és ennyi.
2016. jan. 24. 18:39
 7/18 A kérdező kommentje:
De miért ilyen nehéz ezt leírni? Amikor nekem nem szimpatikus valaki akkor kerek perec elmondom neki, hogy többet nem szeretnék, de attól még ismerkedhetünk.
2016. jan. 24. 18:40
 8/18 anonim ***** válasza:
95%

Fordított esetben megesett velem (ő férfi, én lány). Azt mondta, hogy csomó ismerősét letörli, én is köztük vagyok. És letiltott. Köszi! Akkor pá. :D

Én csak nagyon indokolt esetben tiltottam, zaklatásnál.

2016. jan. 24. 18:46
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Volt ilyen, igen.

Volt, aki nem fogadta el az elutasítást és tovább nyomult, tolakodón viselkedett.

Volt egy esetem, amikor egy külföldivel beszélgettem, aki állítólag Magyarországon dolgozott akkoriban és elkezdte ecsetelgetni, hogy a magyarok így rosszak, úgy rosszak, a magyar férfiak főleg. Megmondtam neki, hogy én nem így gondolom, meg különben is, én is magyar vagyok, de csak hajtogatta a magáét.

Volt, aki felháborodott azon, hogy nem ülök nonstop a gépnél, hogy vele beszélgessek.

Volt, aki szélsőséges politikai nézeteket vallott és nagyrészt csak ebből álltak a témái. Nagyon zavart, és nem lehetett elterelni másfelé.

Volt, aki úgy kezdte a beszélgetést, hogy elküldött anyámba az adatlapomon szereplő leírás miatt, amiben megkértem a jelentkezőket, hogy mellőzzék a "szia, van kedved ismerkedni" kezdést, hiszen nyilvánvalóan ismerkedési céllal voltam fent az oldalon. Választ már nem kapott, egyből nyomtam a tiltás gombra.

Most nem vagyok fent társkeresőn.

2016. jan. 24. 18:50
 10/18 anonim ***** válasza:
pedig ez utolsónak még igaza is volt valamilyen szinten. Igaz rosszul adta elő.
2016. jan. 24. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!