Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt mikor online ismerkedésnél kitöröltetek vagy letiltottatok valakit, ha igen miért?
hogy ne kelljen magyarázkodnia,miért nem akar veled beszélni többet.
megmondom őszintén,nekem is volt,h megfordult a fejemben ,h letiltsak srácokat ,még akkor is ,ha nekiálltunk már ismerkedni,mert ha látja,h írt már 10x szer egy sziát ,és én erre semmit,akkor vehetné igazán a lapot,h nem szeretnék beszélgetni.
vannak olyan esetek,amikor csak egy két mondattal,de nagyon el tudják rontani az addig kialakított képet,és olyankor szépen elköszönök ...mikor pedig megint ír,nem írok vissza.
valami ilyesmi lehetett nálad is. persze megértem,h rossz érzés,kinek ne lenne az, de engedd el . ha már tiltott is,akkor valószínű,h zavaró volt neki a közeledésed,és nem akar magyarázkodni emiatt.
Fordított esetben megesett velem (ő férfi, én lány). Azt mondta, hogy csomó ismerősét letörli, én is köztük vagyok. És letiltott. Köszi! Akkor pá. :D
Én csak nagyon indokolt esetben tiltottam, zaklatásnál.
Volt ilyen, igen.
Volt, aki nem fogadta el az elutasítást és tovább nyomult, tolakodón viselkedett.
Volt egy esetem, amikor egy külföldivel beszélgettem, aki állítólag Magyarországon dolgozott akkoriban és elkezdte ecsetelgetni, hogy a magyarok így rosszak, úgy rosszak, a magyar férfiak főleg. Megmondtam neki, hogy én nem így gondolom, meg különben is, én is magyar vagyok, de csak hajtogatta a magáét.
Volt, aki felháborodott azon, hogy nem ülök nonstop a gépnél, hogy vele beszélgessek.
Volt, aki szélsőséges politikai nézeteket vallott és nagyrészt csak ebből álltak a témái. Nagyon zavart, és nem lehetett elterelni másfelé.
Volt, aki úgy kezdte a beszélgetést, hogy elküldött anyámba az adatlapomon szereplő leírás miatt, amiben megkértem a jelentkezőket, hogy mellőzzék a "szia, van kedved ismerkedni" kezdést, hiszen nyilvánvalóan ismerkedési céllal voltam fent az oldalon. Választ már nem kapott, egyből nyomtam a tiltás gombra.
Most nem vagyok fent társkeresőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!