Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok volt mikor online...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok volt mikor online ismerkedésnél kitöröltetek vagy letiltottatok valakit, ha igen miért?

Figyelt kérdés
Egy hete kezdtem el ismerkedni egy lánnyal minden rendben volt és azt látom, hogy letiltott facebookrol. Miért nem írta le, hogy nem akar ismerkedni velem?
2016. jan. 24. 18:26
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Egyik se igaz rám, se nem tolakodó voltam se nem türelmetlen. Azt meg nem mondta, hogy nem vagyok neki szimpi.
2016. jan. 24. 18:54
 12/18 anonim ***** válasza:
én srác vagyok, de volt már ilyen... egy lánnyal már két hónapja ismerkedtünk, aztán minden előzmény nélkül letiltott... hát kösz 23/f
2016. jan. 24. 18:55
 13/18 anonim ***** válasza:
24%

Mert nincs benne annyi gerinc, hogy megmondja, nem vagy neki szimpatikus.

Unaloműzésre jó voltál, de megunt téged, mész a kukába. Felejtsd el.

Azért csinálják ezt, mert élvezik a helyzetet, királykisasszonynak képzelik magukat, akik bármit megtehetnek mindenféle következmény nélkül. Főleg interneten keresztül mutatkozik meg az aljasságuk: beszólnak, megaláznak, letiltanak és még büszkék is magukra. A női nem legalja az ilyen.

2016. jan. 24. 19:02
 14/18 A kérdező kommentje:
Légyszíves az ilyen indulatos válaszokat mellőzzétek!
2016. jan. 24. 19:14
 15/18 anonim ***** válasza:
76%

Nem lány vagyok, de én is jártam így hogy egy lánnyal ismerkedtem, bő 3 hétig beszélgettünk sok mindenről, nagyon jól elvoltunk, és már az első találkozónkat terveztük. Én nem voltam az a nagyon nyomulós fajta mert tanultam már ebből és igyekeztem visszafogni magamat, a csaj írt rám legtöbbször de volt amikor én írtam neki, amikor úgy alakult akkor. Én amikor dolgoztam sosem írtam rá, pedig nálunk 2 munka között vagy gyártási idő alatt szabad elfoglaltság van ha van aki figyeli a monitort általában úgy szoktuk hogy egyik nap én figyelem másik nap a társam kivéve amikor kaja idő van, vagy más elfoglaltságunk akad. Lényegében ott is megtehetem sokszor hogy facebookozok és lehet hazugságnak tűnik de mindig tartom magam és csak kaja szünetben nézek fel rá és esetleg választ írok hogy majd munka után beszélünk.

A csajt se rohantam le mindig amikor megláttam hogy elérhető picit vártam hogy ő írjon vagy valami.

Aztán amikor már terveztük a találkozót és már telefonon is beszéltünk akkor ő ugye amikor ráírtam hogy mikor találkozzunk mert akkor derült ki hogy kell-e mennem szombaton dolgozni vagy sem és ez alapján döntöttük el hogy mikor találkozzunk, akkor írtam neki, és nem írt vissza csak azt hogy látta. Akkor pár óra után megint írtam de semmi válasz.

Aztán egyszer csak láttam hogy eltűnt a profilomról, meg minden, akkor a testvérem facebookján keresztül pedig láttam hogy nem törölte magát így megtudtam hogy letiltott.

Akkor ugye eltelt kb 3 hét nagyon rosszul éreztem magam a dolog miatt mert nagyon tetszett az a lány, telefonon is hívtam kétszer nem vette fel, többet már nem is mertem, ahogyan sms-t sem mertem írni neki mert már féltem attól hogy még jobban magamra haragítom és szó szerint elküld a halálba.

Aztán egyszer csak email címemre kaptam tőle egy levelet amibe leírta nekem azt hogy sajnálja de ő ezt nem akarja, találkozott egy másik sráccal egyik barátnője mutatta be aki nálam sokkal jobb képű és lazább meg dumásabb és jól is néz ki, és mivel nem akart megbántani meg órákig magyarázkodni meg az ő saját lelki ismeretének sem akart rosszat így úgy döntött megszünteti velem a kapcsolatot és ezzel elintézi a dolgot. De őt nem hagyta nyugodni a dolog így azért írt hogy elmondja hogy talált nálam jobbat mondta hogy neki mindig kell egy izgalom egy pasiban és ő ezt nálam nem látta meg, meg ugye én nem vagyok az a bulizós fajta a másik srác meg minden hétvégén ott van és neki kell ez mert a fiatalság erről szól és ez szinte kötelező neki. Röviden ennyi a lényeg én akkor sosem voltam ennyire megsértődve megalázva megbántva amikor ezt az üzenetet olvastam de örültem hogy őszintén leírta a dolgot meg is köszöntem neki hogy írt és ennyi. Persze kaptam tőle még egy levelet amit már el se mertem olvasni de fél nap után már megölt a kíváncsiság így beleolvastam amibe leírta nekem azt hogy én vagyok az egyetlen olyan pasi társkeresőről akivel így elbúcsúzik hogy üzenetet küld neki és nem tűn el nyom nélkül így ezt becsüljem meg, mondta hogy barátom se akar lenni mert ő nem hisz ebben meg a barátja sem értékelné és írta hogy ha csajozni akarok adjak le az igényeimből mert olyan szinten és a nála magasabb szinten lévő lányoknál fele annyi esélyem se lesz mint nála volt annó, mert én nem ezekhez való vagyok, és inkább ismerkedjek a csendes, átlagos visszafogott lányokkal akik hozzám valóak.

Ez azért már csúnya volt tőle, de legalább lmagyarázta a miértjét a dolgoknak és nem lépett le szó nélkül int előtte a legtöbb és én szerintem is az ilyen lányok hasonló ok miatt döntenek a letiltás mellett mert így látják egyszerűnek. Persze vannak kivételek de én ezt undorítónak találom, nem bántani akarom a lányokat ezzel de ha emberek akkor ennyi lehetne bennük hogy nem teszik ezzel tönkre a pasikat mert ők nem látják de iszonyat rosszul tud esni az ilyen viselkedés.

2016. jan. 24. 19:32
 16/18 A kérdező kommentje:

Azért ne tarsd magad túl átlagosnak! Szerintem nincs olyan, hogy átlagos, alatti, feletti, mert mindenkinek más a szép más arcvonások tetszenek, ez sok időbe telt mire megtanultam, de ez a kijelentés elég szemét volt tőle. Sajnálom, hogy így alakult.

Én nem igazán ismerkedtem bulizós lányokkal általában olyanokkal ismerkedtem akik nem buliznak sokat. Na meg többször volt olyan, hogy később nem lett szimpatikus, de ezt mindig tudattam vele és ismerkedtem volna vele továbbra is.

2016. jan. 24. 19:48
 17/18 anonim ***** válasza:
48%
Annyira gáz ez a szó nélkül letiltósdi. Most kivételesen egyetértek a "nőgyűlölő" válasszal, szerintem is a felelősség hiánya meg a beképzeltség a fő tényezők ilyenkor. Ha az illető nem zaklat, nem elmebeteg, hanem csak egy átlagos emberke, aki tfh mondott valami nem előnyöset, vagy akár még ennyi bűne sincs, tiszteljük már meg azzal, hogy egy indokkal elköszönünk tőle (és utána sem tiltjuk le, hadd legyen lehetősége válaszra - a hiba kijavításáról nem is szólva)! Aki erre nem képes, az egy gusztustalan hernyó, nem ember, és pláne nem nő.
2016. jan. 24. 20:30
 18/18 anonim ***** válasza:
22%
Elég gyerekes. Mondjuk eleve nem cseten kellene ismerkedni, hanem személyesen. Azért írásban sok dolog másképp jön le/másképp hat, mint szóban. Nagyon felszínes, ha valaki online csetelés alapján tiltogat embereket, normális ismerkedés helyett. Ha személyesen nem jön be, azt mondom oké, tiltsd. De azt is akkor, ha zaklat és nem érti meg, hogy neked nem ő kell. Amúgy szerintem ez gyáva és jellemtelen viselkedési norma, az egyszerű és gyáva emberek sajátja. Ha valaki nem gyerekes és van némi IQ szintje, annak ez csak legvégső esetben jut eszébe.
2016. febr. 5. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!