Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehet leküzdeni a viszonz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet leküzdeni a viszonzatlan szerelmet?

Figyelt kérdés
2023. máj. 30. 13:48
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ismerkedtem egy férfival, de kiderült családja van. Nagyon megszerettem, érzelmek alakultak ki. De persze ebből semmi nem lehet, én nem szeretnék egy kapcsolat elrontója lenni. Inkább félre vonultam.
2023. máj. 30. 16:00
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Amikor ilyen írnak ki a nők ide,élből tudom hogy foglalt pasiról van szó. A legtöbb szerelmes kérdés mindig foglalt pasikról szól..A szingli férfiak unalmasak mi?
2023. máj. 30. 17:08
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Én pontosan 10 évvel ezelőtt Párizsban dolgoztam mint modell. Az ügynökségem emeletén voltam és onnan megláttam az épületbe éppen belépő egyik másik modellt aki ugyanúgy annak az ügynökségek dolgozott mint én.

Meg sosem éreztem olyat, nekem sajnos van egy olyan betegségem hogy csak a nagyon gyönyörű tökéletes külsejű férfiakhoz tudok vonzódni.

Nála szebbet még sosem láttam. Színeiben meg hasonlított is rám… fekete haj, világoskék szem, világos bőr.

Mintha testvérek lettünk volna kb.

Nagyjából 5 percig láttam az üvegajtón keresztül, aztán azonnal rohant is tovább valahova.

Mikor hazaértem azonnal megkerestem hogy ki ő.

Rengeteg képet, videót találtam róla online és az akkori kezdetleges instajat.

Akkor épp szingli volt, de hamarosan elkezdett járni egy átlagos angol lánnyal, már akkor is fajt, de nem volt mit tenni. Én vagyok a nő, nem fogok írni neki.

Vele hamar szakítottak majd láttam hogy 2014-ben összejött egy másik átlagosan csinos lánnyal, a férfi 10000000x jobb pasi mint amilyen a lány noben.

A mai napig követem, a mai napig együtt vannak…

Hogy mi a tanulság?

Soha senki nem tetszett még annyira mint az a férfi és ahogy mondtam hasonlítottunk egymásra, 3 hónappal volt idősebb nálam(instajan posztolta a korát és szülinapjat), ugyanaz volt a munkánk, és találkozhattunk volna Párizsban…

DE ehelyett én csak 5 percre láttam az uvegajton keresztül, hiába éltünk egy városban, hiába dolgoztunk egy cégnek SOHA nem sodort minket össze az élet

Én úgy éreztem szerelmes vagyok belé, miközben ő már 9 éve együtt van egy átlagos barna lánnyal(mondjuk pénze nincs valószínű ezért sem akar modellekkel kezdeni) , én pedig azóta sem találok hozza foghatót pedig rengeteg körülöttem a férfi….

Lehetett volna ez egy filmbeli szerelem 3 modell között, ehhez képest csak nekem nem megy ki a fejéből már 10 éve es fáj…

Nem tudom segít e ez a sztori. De vannak ilyenek is

2023. máj. 30. 21:53
 14/18 anonim ***** válasza:
65%
"nekem sajnos van egy olyan betegségem hogy csak a nagyon gyönyörű tökéletes külsejű férfiakhoz tudok vonzódni" -- nő vagy... 😂😂😂
2023. máj. 30. 22:03
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

14 a nők 90 százaléka kva ronda, átlagos, átlag alatti, pocakos, kopasz, 50 feletti férfivel is lefekszik

Én inkább fejbelőném magam és volt is hogy 5 évig nem nyúlt hozzam senki mert senki nem tetszett

“Kicsit” más az én helyzetem

2023. máj. 31. 00:38
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

#15! Bakker, köszi, hogy felnyitottad a szemem. Most tudtam meg, hogy beteg vagyok🤣

Hozzám vagy 8 éve nem nyúlt senki, és máskor is volt már hosszú szünet. Mondjuk valószínűleg azért, mert én nem vagyok modell és kevesebb tökéletes külsejű pasi akar hozzám nyúlkálni😂

2023. máj. 31. 00:44
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

16 nekem modellként is nagyon nehéz volt olyat találni aki külsőleg megüti azt a szintet…

De tekintve hogy a nők 95 százaléka tényleg bármilyen külsejű férfivel együtt tud lenni, én betegségnek fogom fel hogy ennyire undorodom a férfiak 99 százalékától

2023. máj. 31. 15:34
 18/18 A kérdező kommentje:

Ez most nem a pénzről vagy arról szól mert szupermodell a pasi.

Együtt dolgoztunk egy feladatban, rengeteget kellett kapcsolatban lennünk, ami arról is szólt, hogy sokat beszélgettünk, egyre személyesebben stb.. végül már este lopva beszéltünk. Éreztük egy mást gondolait, amikor megtalálod a másik feled.

De azóta is megmaradtak az esti beszélgetések ez az ami feltölt minket.

2023. jún. 7. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!