Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon bele szerettem a baráti társaságomból egy lányba de félek elmondani mi lenne a helyes lépés?
Figyelt kérdés
A lány nem tudja hogy mit érzek iránta viszont ez a viszonzatlan szerelem mára felemésztett és már súlyosan depressziós vagyok emiatt. Viszont rettegek elmondani neki. Valószínű nemet mond, de ezután mint barátok meg tudnánk maradni szerintetek? Félek hogy ezzel nem csak őt hanem a baráti társaságot is buknám akik rettentő fontosak nekem és emiatt nem merek lépni. szerintetek mit lehetne tenni?2023. ápr. 21. 10:14
1/5 anonim válasza:
Nem vagytok barátok.
Ilyen formán nem “maradhattok” baráti viszonyban.
Engedd el. Ideát kergetsz, nincs értelme.
2/5 anonim válasza:
Hívd el kettesben!
Nevetgéljetek, ilyesmi.
Aztán még egyszer.
Meg harmadszor.
Aztán mondd el itt, mi alakul.
3/5 A kérdező kommentje:
De alapvetően nagyon jó és közeli a kapcsolatom vele viszont úgy érzem ő csak barátként tekint rám
2023. ápr. 21. 11:02
4/5 anonim válasza:
Nem kell azzal kezdeni, hogy szerelmet vallasz neki. Hívd el kettesben találkozni, beszélgessetek. Tegyél lépéseket apránként. Aztán majd alakul.
5/5 anonim válasza:
Aztán mitől félsz?! Legfeljebb azt mondja neked, hogy nem tetszel neki. És akkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!