Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha először a nő vall szerelmet a férfinak az gáz? Ami lehet viszonzatlan
Igazából nem tudom ő mit érez pontosan. Úgy gondolom többet mint vonzalom. (ahogy rámnéz, megöleljük egymást, homlokpuszi)
Viszont nem lehetünk együtt mert vidékre kell költöznöm, nagyon messze lesz tőlem pár hónapja ismerem de oda vagyok érte. Ugy érzem mielőtt elmegyek elkell ezt mondanom neki mert ezen fogok rágódni ha nem.
Saját tapasztalat alapján és az ismerettségben amikor a nő vallott szerelmet eddig mindig házasság lett a vége.
Úgyhogy tedd meg és láss csodát.
Sok sikert, nincs semmi vesztenivalód
Nagyon hasonló helyzetben vagyok, mint Te Kérdező! (Homlokpuszi, fejem búbjára puszi és kézcsók...)
Én viszont azért bizonytalanodtam el az újabb szerelmi vallomás rohamban, mert rengetegszer lehűti a lelkesedésemet.
Pluszban megkapnám a testéri kapcsolatrendszerét - és érzékelem, hogy még nem vagyok egészen befogadva- elfogadva.
Mit tudsz az illetőről? Testvére és tágabb értelemben vett rokonsága él még? Milyen felmenői kapcsolatrendszere van?
Mit mesélt magáról? Hány évesek vagytok és milyen az érdeklődési körötök, illetve milyen munkaterületen tudnátok kiteljesedni?
Egyessel értek egyet. Jobb a biztos nem, mint a bizonytalanság. Nincs rosszabb a "mi lett volna, ha..." érzésnél ilyen esetben.
Voltam ilyen helyzetben tavaly és bár fél évembe telt, de el tudtam engedni a NEM-t. "Vallomásomkor" derült ki, hogy csak félreértettem a viselkedését (ölelgetések, homlokpuszik, közös programok...). Szóval hajrá és sok sikert neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!