Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ez a viszonzatlan szerelem teljesen felemészt és megöl?
Sziasztok! Röviden baráti társaság által megismertem egy lányt közel egy éve, viszont idővel teljesen bele szerettem, de már a legelején le lett szögezve a lány által hogy barátokkal ő nem akar semmit, sőt alapvetően kapcsolatot se keres, sőt mellé inkább almalmi kapcsolatai vannak. Viszont minél közelebb kerültem hozzá az egész lényébe mindenébe halálosan bele szerettem, de emiatt így napról napra rosszabb. Nyilván próbálkoztam apróságokkal és közel is kerültünk egymáshoz barátilag, de sose adtam tudtára hogy vonzódom hozzá nem akarom a barátságot elveszíteni, illetve látom rajta hogy teljesen egyértelműen friendzoneban vagyok. Viszont már ott tartok hogy minden apróságra teszem azt ha valami miatt nem jön velünk mert nem ér rá, vagy ha látom hogy buliban más csávókkal ismerkedik az nekem belül lelki megsemmisülés, már súlyos depresszióban vagyok és szinte minden napom szenvedés főleg ha sokáig nem látom, járok természetesen pszichológushoz is (nem csak emiatt). De egyszerűen tehetetlen vagyok, nyilván nem lehet csak úgy kikapcsolni a szerelmet, illetve az ha hanyagolom őt akkor azzal a barátokat is hanyagolom akik szintén nagyon fontosak az életemben. Valaki volt már hasonló helyzetben? Hogy élte túl hogy tudott tovább jutni?
Emiatt ismerkedni se tudok mert egyszerűen más nem érdekel.
Ha ez számít 26 éves vagyok a lány is 26.
Menj el sorban vagy 10 prostihoz és éld ki magad rajtuk. Tudom hogy ez most hülyén hangzik meg egy porcikád se kívánja de ne járj úgy ahogy én hogy éveket pazaroltam az életemből egy reménytelen szerelemre. Nagyon bele lehet merülni egy ilyen állapotba sajnos. Aztán a vége nálam is egy terápiás prostitúra lett,az azért elég rendesen kizökkentett a korábbi lelkiállapotból.
Nem kaphatsz meg mindenkit az életben, az érzések gyakran egyoldalúak, ez a szomorú igazság. A sors néha elhúzza előtted a mézesmadzagot aztán csak röhög rajtad. Ilyenkor kell beinteni az univerzumnak a magunk módján és visszaröhögni rá.
Ez a lány elég dominánsnak tűnik, és a leírásod alapján te teljesen más kapcsolatra vágysz, mint amilyenre ő. Nem egymást keresitek. Ez a vonzalom meg lehet mással is, csak most nem hiszel benne, mert a lány valószínüleg elég bűbájoskodó.
Voltam hasonlóban, azért írom. Elment az időm teljesen feleslegesen. Utólag értettem meg, hogy nem bírnék vele. De arra is rájöttem, hogy egy bizonyos karaktert kedvelek, ami őbenne meg volt. Viszont meg van ez másban is.
Szerintem ha bejöttél volna neki, akkor már az elején megmondta volna. Valószínüleg elég komolyak az elképzelései, így csak szenvednél mellette, ha vele lennél, mert éreznéd, hogy másra vágyik. Nem te vagy kevés, hanem neki más az igénye. Ez nagy különbség.
Ez a vonzalom teljesen működni fog mással, ezt kell megértened, és valahogy elvonatkoztatni, mert most fejben csak ő létezik, viszont ezzel így most pár éved el fog menni feleslegesen, mire rájössz, hogy eleve reménytelen volt az egész, és közben meg megismerhetted volna azt, akivel tökugyanígy szerelmes vagy, csak épp viszontszeret.
Szóval semmi nincs veszve.
Lehet ezt meg kéne beszélned vele... valahogy hozzá kéne férned a barátaidhoz 🤷♂️
Meg tovább is kéne lépned.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!