Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hasonló a hasonlóval, vagy két különböző személyiségű férfi-nő páros a jó?
Ha hasonló párom volt, unalmas lett a kapcsolat, ha határozottab volt nálam, én nem kellettem neki.
Mi a tapasztalat, melyik a jobb? Eddig 1 hosszabb kapcsolatom volt és egy aki gyorsan dobott.
Kit keressek, nem tudom?!
Nő vagyok..
Úgy gondolom, hogy nem kell, hogy nagyon hasonlítsatok de az se, hogy nagyon különbözőek legyetek, vagyis az arany középút a nyerő.
Fontos inkább a szerelem, tisztelet, kompromisszum/tolerancia készség, közös cél.
Hogyha te mondjuk nem akarsz otthon ülni, akkor nem jó a nagyon otthonülő típus, de az rendben van, hogy eljártok ide-oda, vagy külön, otthon meg összebújtok.De pl. hogyha te nem dohányzol, iszol, akkor olyan emberrel ne légy együtt.
Hasonló. Minden esetben.
A különbözőség nagyon izgalmas.lehet a felek számára, de nagyon sok konfliktust is szül az eltérőnigények és szükségletek miatt. Nyilván így is működhet egy kapcsolat, de nagyon nehéz lesz összehangolódni.
Míg hasonló személsiségűek már akár az első pillanattól kezdve egy hullámhosszon lehetnek.
Aki gyorsan kitette a szűröm, ő másabb volt, mint én, de hajlandó lettem volna elfogadni a különbözőséget, hozzá csiszolódni, viszont ő nem adott esélyt erre. Pedig annyi közös pont van az életünkben, annyira sorsszerű volt a találkozás. Neki sok a néma csend, vagy hogy én visszahúzódóbb vagyok.
Szerintem ha az egyik szereti a másikat, elnézné neki a kisebb hibáit.
Egy teljesen ellentetes ember nagyon izgalmas tud lenni, nagyon nagy tűz keletkezhet, pont emiatt a sok új miatt. De nem tud hosszú távon működni, együttélesre már nem alkalmas, azt mar nem fogja túlélni.
Igazi hosszú boldog kapcsolat, csak egy hasonlóval lehet.
Részemről csak a hasonló. Nincs kedvem senkinek a szarjaival harcolni és drámázni.
Ha a hasonló nem izgalmas, akkor te vagy a kibszott unalmas és ezen elsősorban neked kell változtatni, nem egy partnernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!