Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miert orul neki, hogy felkeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert orul neki, hogy felkerestem es ujra beszelunk, ha par honapja letiltott?

Figyelt kérdés
Nem ertem az egeszet.
2023. máj. 25. 22:02
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
En a sajat nevemmel kerestem ot, az hogy te mit irogatsz ide az a te dolgod
2023. máj. 25. 22:55
 12/18 anonim válasza:
44%

Kedves 10!

Miért gond az ha valaki eszelős? Nem mindenki éri be azzal, hogy letiltottàk, reményt látott és ehhez folyamodott, ha nem tette volna, túl unalmas lenne, ha valaki válaszra sem méltat(közel álló személyre gondolok) és úgy letilt, nem biztos, hogy úgy letudjuk ezt zárni, ha egyàltalán leakarjuk, vagy csak elakarunk neki valamit mondani, amit sosem tudtunk, ha komoly szándéka van, ha nem, tisztelet neki, hogy képes egy szerencsétlenért is ennyit fáradozni

2023. máj. 25. 22:59
 13/18 anonim ***** válasza:
12 Számomra semmi gond azzal, ha felnőtt emberek kommunikálnak, de egy felnőtt embernél alap, hogy a saját néven kommunikál, és nem egy álregisztráción.Főleg akkor alap, ha valaki személyesen ismerik egymást. Számomra a kamuregisztráció-azonnali tiltás.
2023. máj. 25. 23:02
 14/18 anonim ***** válasza:
90%

12, igenis baj, ha valaki eszelős! Ha letiltok valakit, azt okkal teszem. Ha megkerülöd a tiltást, újabb és újabb lehetőségeket keresel a kommunikációra az nem fáradozás, hanem zaklatás. A tiltással az ember bezár maga mögött egy ajtót. Lezárna valamit, ami valami miatt nem jó neki. Illik tiszteletben tartani.

11, kérdező, ha le vagy tiltva, hogy kerested a saját neveddel?

2023. máj. 25. 23:14
 15/18 anonim válasza:
13, de leírta, hogy nem álregisztráció, meg egyébként, miből gondolod, hogy ál lenne, az álregisztráció nálam is tiltás, de valószínűleg, a kérdés is más lenne, ha álregisztráció történt volna, ezért is mondtam, ő megkerülte ezt mert olyan helyről írt neki ami egy új profilja(de a saját személye), de te megint megkerülted, hiszen álprofilról szó sem volt, tehát kicsit úgy érzem teljesen mást láttál bele, gyanakvó, vagy túlzottan konzervatív személyiség lehetsz, de azt ajánlom, koncentráljunk inkább a valós dolgokra, hiszen a mustárba sem szokták beletenni a ricin mérget
2023. máj. 25. 23:27
 16/18 anonim válasza:

14

De beszélhetünk itt egy kritikus esetről, hiszen a másik fél örül neki, hogy az illető egy új profilból kereste meg, ha az új profilja is tiltva lesz, aztán megint készít egy újat, szerintem onnantól kezdeget zaklatássá válni

2023. máj. 25. 23:30
 17/18 anonim ***** válasza:
15. A túlzottan konzervatív azt helytálló:D
2023. máj. 25. 23:31
 18/18 anonim ***** válasza:

Én sehogyse értem hogyha egyszer letiltott te minek kerested meg. Azt érted el, hogy jelenleg még jobban össze vagy zavarodva, mint voltál.

Ő rád fanyalodik te meg megszívod. Megéri folytatni vele ezt a maskarádét? 🤔

2023. máj. 25. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!