Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki esküvő után jött rá, hogy elszúrta, és rosszul választott, majd elvált, és felkereste az exét évek után?
Te vagy az ex, aki reménykedik? Ne tedd.
A Hufnágel Pisti keserű szerep.
Minden férfi így van egy idő után.
A szerencséseknek gyerek se lett még mire rájönnek. És további lelki megnyomorítás nélkül ki tudnak lépni a kapcsolatból.
Ehhez nagyon-nagyon bénának kell lenni. Normális ember azért legalább azt átgondolja, amikor szakít, meg amikor házasodik. Ez már két hatalmas hiba.
Arra pedig semmi garancia, hogy évekkel később kellesz az exednek, vagy hogy ezúttal jobban fog működni. Valamiért csak szakítottatok.
igen szar de attól még abban reménykedsz :)
Amúgy természetesen sokkal kényelmesebb egyszerűbb az exel újra összejönni mint újra ismerkedni....kicsit ez lustaság.
Én 17 éve élek házasságban.
Kb egy évtized után jött el a pillanat, mikor rádöbbentem, hogy nem biztos hogy ezt akartam.
De 3 gyerekkel és hitellel már nem úgy van, hogy csak úgy lelép az ember:))
Az exemet abban az időben párszor felkerestem, de nem komoly kapcsolat céljából:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!