Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Volt olyan, hogy egy szimpatik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan, hogy egy szimpatikus férfi leszólított, de épp volt pasid, viszont szakítás után felkerested?

Figyelt kérdés
Nyilván akár ismerhetted is, tehát később könnyű volt. Pl. egy iskola- vagy munkatárs.
2023. ápr. 26. 21:46
 1/10 anonim ***** válasza:
62%
Dehogy keresném, keressen ő.
2023. ápr. 26. 21:49
 2/10 A kérdező kommentje:

Honnan tudja, hogy szakítottál? :D :D :D

Világgá kürtölöd?

Netán kérdezze meg félévente, hogy na, még mindig együtt vagytok?

2023. ápr. 26. 21:51
 3/10 anonim ***** válasza:
57%
Ismerős FB-n, ismerős által? Én biztos, hogy nem keresném. Különösen úgy, hogy nem tetszik, az hogy szimpatikus az kevés.
2023. ápr. 26. 22:04
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
Nem
2023. ápr. 26. 22:06
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
Nem
2023. ápr. 26. 22:24
 6/10 anonim ***** válasza:
52%
Szakítás előtt felkeresném. Poén volt nem kell leszavazni..
2023. ápr. 26. 22:32
 7/10 anonim ***** válasza:
A pasimat kerdezgetik,h meg mindig egyutt van -e velem. :D Akkora gyokerek,h nem veszik eszre,h szingli koraban se kellettem volna neki….😅
2023. ápr. 26. 22:35
 8/10 anonim ***** válasza:

Van olyan aki megemliti, hogy mar szingli. Aztan pasi vagy elhiv vagy nem.

Ha ismeretlenul, akkor szerintem sehogy.

Nekem is volt olyan, hogy kesobb tudtam meg, hogy bejottem valakinek, de nem leptem fele, mert azthittem parkapcsolatban el…

2023. ápr. 26. 23:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Idegen pasi honnan tudná..
2023. ápr. 27. 01:39
 10/10 anonim ***** válasza:

Tetszett egy lány borzasztóan. Volt párja akkoriban, úgy inéztem a dolgokat hogy szépen eltávolodjanak egymástól. Miközben úgy viselkedtünk mint egy harmonikus pár (testiség nélkül). Kvázi barátok lettünk, egymás időtöltései. Fél évvel később választás elé állítottam, és engem választott (fél évet küzdöttem a háttérből érte, ritka az ilyen szerintem)

Szóval ha vágysz egy személyre aki kapcsolatban vna, akkor szerezd meg. Ne pedig várd a lepattanót :D

Azóta már a feleségem, szóval jók voltak a megérzéseim

Szóval ha tetszik valaki akkor állj elé, max kikosaraz :D Férfiként nem tetszene, ha akkor érdekelnék egy lányt ha már szingli, mert a "pótpár" érzését kelti

2023. ápr. 27. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!